Menu
Infra

Infra

Van het oplossen van capaciteitsproblemen tot de uitvoering van complexe projecten. Vanuit Oldebroek en Badhoevedorp werken we samen met onze partners aan échte oplossingen.

Lees meer
Flexibele en specialistische partner
Échte oplossing

Flexibele en specialistische partner

Met deskundige machinisten en een up-to-date machinepark bieden we toegevoegde waarde in de infrabranche. We leveren op korte termijn capaciteit of zetten onze expertise in als specialistische partner op infraprojecten. Vanuit Oldebroek en Badhoevedorp werken we samen aan échte oplossingen.

Lees meer
Machineverhuur

Machineverhuur

Van Werven biedt een breed scala aan machines en hulpstukken. Het stelt bedrijven in staat om flexibel het gewenste materieel in te zetten voor een bepaalde periode.

Lees meer

Grondwerken

Al 75 jaar behoort grondwerk tot onze specialismen. Ons machinepark is ingericht met het modernste en meest efficiënte materieel. Met onze opgedane ervaring in grote projecten en de combinatie met onze grondbank en recycling, zijn we een veelzijdige en complete partner.

Lees meer
Afbeelding
Specialistisch grondverzet

Specialistisch grondverzet

In de afgelopen dertig jaar deden we veel ervaring op in projecten met een hoge moeilijkheidsgraad en/of een groot risicoprofiel. Het juiste materieel en gespecialiseerde medewerkers zijn onze succesfactoren. We adviseren graag welke bouwmethode het best aansluit op een project. Van Werven is altijd bereid om als partner – nog voor de aanbesteding – samen na te denken over échte oplossingen.

Lees meer

Technische dienst

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd kunnen rekenen op betrouwbaar materieel. Daarom investeert Van Werven in een geavanceerde technische dienst. Zo houden we ons materieel continu in perfecte staat en voorkomen we uitval van machines zoveel mogelijk.

Lees meer
Afbeelding

Specialismen

Bekijk alle specialismen

Verhuur

Bekijk alle verhuurmogelijkheden

Materiaalhandel

Bekijk alle machines