Menu

Technische dienst

Het is van groot belang dat onze klanten altijd kunnen rekenen op betrouwbaar materieel. Daarom investeert Van Werven in een geavanceerde technische dienst om het materieel continu in perfecte staat te houden en zo uitval van machines zoveel mogelijk te voorkomen.

Om constant preventief en correctief onderhoud te kunnen plegen, beschikt de technische dienst over een geavanceerde werkplaats die is uitgerust met alle moderne technieken. Met deze faciliteiten functioneert de technische dient volledig zelfstandig en behoeft bijna geen externe ondersteuning. Bij storing op locatie beschikt Van Werven tevens over een mobiele technische dienst met een goed uitgeruste servicebus.
 

Reparaties en onderhoud

Om reparaties en onderhoudswerkzaamheden efficiënt te laten verlopen beschikt Van Werven over een ruime voorraad onderdelen. Naast de machines worden ook de hulpstukken in eigen beheer onderhouden en gerepareerd. Om de kwaliteit en veiligheid van haar materieel te kunnen garanderen heeft Van Werven een tweetal keurmeesters aangesteld. Deze keurmeesters voeren BMWT maar ook NEN 3140 keuringen uit.

We voeren ook reparaties en onderhoud uit voor derden. Interesse? Neem contact op met  Danny Spronk: 0525 - 63 72 93 of d.spronk@vanwerven.nl.

​Bandenservice

Van Werven beschikt over een eigen bandenservice die het totale machine- en wagenpark van het bedrijf onderhoudt. Dit betekent dat onderhoud, reparatie, vulkaniseren, balanceren en uitlijnen volledig in eigen beheer door gecertificeerde medewerkers wordt uitgevoerd.

Daarnaast beschikt Van Werven over een mobiele bandenservice om hulp te verlenen op locatie met een speciaal ingerichte servicetruck. Deze service is opgericht om stilstand van de machines en het wagenpark tot een minimum te beperken en zodoende de efficiency te maximaliseren. Van Werven verleent met dit concept tevens service aan derden.

Machinehandel

Jaarlijks zijn tientallen machines onderdeel van ons vervangsprogramma. Goed onderhouden shovels, vrachtwagens, landbouwmachines en elektrische installaties komen voor scherpe prijzen vrij voor verkoop. Bekijk hier het overzicht.