Menu

Technische dienst

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd kunnen rekenen op betrouwbaar materieel. Daarom investeert Van Werven in een geavanceerde technische dienst. Zo houden we ons materieel continu in perfecte staat en voorkomen we uitval van machines zoveel mogelijk.

Om constant preventief en correctief onderhoud te kunnen doen, beschikt onze technische dienst over een werkplaats die is uitgerust met alle moderne technieken. Hiermee functioneert onze technische dienst geheel zelfstandig. Bij storingen op locatie komt onze mobiele technische dienst langs met een goed uitgeruste servicebus.
 

Reparaties en onderhoud

Van Werven beschikt over een ruime voorraad onderdelen om reparaties en onderhoudswerkzaamheden efficiënt te laten verlopen. Naast machines worden ook de hulpstukken in eigen beheer onderhouden en gerepareerd. Om de kwaliteit en veiligheid van ons materieel te kunnen garanderen, heeft Van Werven een tweetal keurmeesters aangesteld. Deze keurmeesters voeren BMWT maar ook NEN 3140 keuringen uit.

Ook voor jou voeren we graag reparaties en onderhoud uit. Interesse? Neem contact op met  Danny Spronk: 0525 - 63 72 93 of [email protected]

​Bandenservice

Onze eigen bandenservice onderhoudt ons totale machine- en wagenpark. Gecertificeerde medewerkers voeren onderhoud, reparatie, vulkaniseren, balanceren en uitlijnen volledig in eigen beheer uit. Daarnaast beschikt Van Werven over een mobiele bandenservice om hulp te verlenen op locatie. Dit doen we met een speciaal ingerichte servicetruck. Deze service is opgericht om stilstand van de machines en het wagenpark tot een minimum te beperken. Ook jou of jouw bedrijf helpen we graag met onze bandenservice. Kunnen we je van dienst zijn? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Machinehandel

Jaarlijks zijn tientallen machines onderdeel van ons vervangsprogramma. Goed onderhouden shovels, vrachtwagens, landbouwmachines en elektrische installaties komen voor scherpe prijzen vrij voor verkoop. Bekijk hier het overzicht.