Menu

Capaciteit en integrale oplossingen

Onze toegevoegde waardes zijn goede machinisten en onze voorsprong in techniek, door innovatief materieel, specifieke hulpstukken en maatwerk. De branche voor infrawerken verandert snel. Steeds vaker zoeken aannemers en bouwbedrijven partners die integraal en multidisciplinair vraagstukken kunnen oplossen. Wij zijn zo’n partner.
 

De geschiedenis van de infra-activiteiten gaat terug naar 1945, toen Willem van Werven besloot een trekker te kopen. Geen boer kon zo’n trekker betalen, maar samen konden ze dat wel. Dat is Van Werven ten voeten uit. Wij spelen met ons machinepark de collectieve rol waarmee we zaken mogelijk maken. Samen werken we aan échte oplossingen.

Honderden specifieke hulpstukken in onze loodsen, zodat we ons werk sneller en beter kunnen doen.

Collectieve rol

Nu doen we nog steeds hetzelfde als toen. We kunnen op korte termijn machines en gekwalificeerde machinisten beschikbaar stellen aan bouwers, agrariërs en particulieren. Ongeveer 300 machines zijn dagelijks onderweg, waaronder shovels, kranen, dumpers, verreikers, trekkers, vrachtwagens en walsen. Altijd moderne apparatuur en gekwalificeerde machinisten, die de klus klaren.

De vraagstukken die de grote bouwers bij ons neerleggen worden steeds groter en complexer. Dat is precies de uitdaging die we zoeken.

Specialistische partner

We bieden echter meer dan flexibele inzet van materieel alleen. Steeds vaker zoeken grote aannemers en bouwers specialistische partners, die integraal vraagstukken kunnen oplossen. Van Werven is de partner die u kan ontzorgen. 

Het betekent dat we onze diensten voor eigen risico en succes aanbieden en steeds meer verantwoordelijkheid nemen in de calculatiefase, de planning, het ontwerp, het budget, de kwaliteit en veiligheid. We kunnen dat, omdat we intensief met de verschillende divisies binnen Van Werven samenwerken. We zijn gespecialiseerd in bouwstoffen, recycling, sloop, transport en de grond-, weg en waterbouw. Al deze specialismen komen terug in onze projecten.

Door uit te blinken als dienstverlener in de infrawerken, komen er steeds vaker grote werken op het pad van Van Werven. De vraagstukken die de grote bouwers bij ons neerleggen worden steeds groter en complexer. Dat is precies de uitdaging die we zoeken.

Specialiteiten

Naast dat we projectmatig kunnen werken, hebben we onze specialismen. Al in de jaren '50 van de vorige eeuw leerden we diepploegen, net zoals we toen al in de bosbouw actief werden en we al 70 jaar grondverzet verzorgen. Sinds de overname van Streefkerk uit Ouderkerk aan de Amstel, zijn we ook gespecialiseerd in natte bouwkuipen. Een overzicht van onze specialismen vindt u hier. Ons complete machinepark inclusief de mogelijkheid tot huuraanvraag, vindt u hier.