Menu

Flexibele en specialistische partner

Met deskundige machinisten en een up-to-date machinepark bieden we toegevoegde waarde in de infrabranche. We leveren op korte termijn capaciteit of zetten onze expertise in als specialistische partner op infraprojecten. Vanuit Oldebroek en Badhoevedorp werken we samen aan échte oplossingen.

Op korte termijn stellen we machines en gekwalificeerde machinisten beschikbaar aan bouwers, agrariërs en particulieren. Zo’n 400 machines zijn dagelijks onderweg. Van kranen en shovels tot dumpers en walsen: zo’n vierhonderd machines zijn dagelijks onderweg. Iedere klus klaren we met moderne apparatuur en gekwalificeerde machinisten.
 

Specialistische partner

Naast de flexibele inzet van materieel, bieden we meer. Steeds vaker zoeken aannemers en bouwers specialistische partners die vraagstukken integraal en multidisciplinair kunnen oplossen. Van Werven is zo’n partner. We bieden onze diensten op eigen risico aan en nemen steeds meer verantwoordelijkheid. In de calculatiefase, de planning, het ontwerp, het budget, de kwaliteit en de veiligheid. Dit kunnen wij omdat alle divisies binnen Van Werven intensief samenwerken. We zijn gespecialiseerd in bouwstoffen, recycling, sloop, transport en de grond-, weg- en waterbouw. Al deze verschillende specialismen komen terug in onze projecten. Als dienstverlener blinken we uit in infrawerken. Hierdoor leggen grote bouwers steeds grotere en complexere bij ons neer. Precies de uitdaging die wij zoeken en graag aangaan.

'De vraagstukken die de grote bouwers bij ons neerleggen, worden steeds groter en complexer. Precies de uitdaging die we zoeken en graag aangaan.'

Specialiteiten

Al in de jaren '50 leerden we diepploegen, net zoals we toen al in de bosbouw actief waren. Daarnaast verzorgen we al bijna 75 jaar grondverzet. De afgelopen jaren deden we veel ervaring op binnen projecten met een hoog risicoprofiel. Zo zijn we gespecialiseerd in natte bouwkuipen. Een overzicht van onze specialismen vind je hier. Ons complete machinepark inclusief de mogelijkheid tot huuraanvraag kun je hier bekijken.
 

Honderden specifieke hulpstukken in onze loodsen, zodat we ons werk sneller en beter kunnen uitvoeren.