Menu

Capaciteit en integrale oplossingen

Met vakkundig personeel en onze voorsprong in techniek bieden we toegevoegde waarde in de snel veranderende infrabranche. Steeds vaker zoeken aannemers en bouwbedrijven partners die vraagstukken integraal en multidisciplinair kunnen oplossen. Wij zijn zo’n partner.

De geschiedenis van onze infra-activiteiten gaat terug naar 1945, toen Willem van Werven besloot een trekker te kopen. Geen boer kon zo’n trekker betalen, maar samen konden ze dat wel. Met ons machinepark creëren we samen oplossingen. Dat is Van Werven.
 

Collectieve rol

Nu, in 2019, doen we nog steeds hetzelfde als toen, in 1945. Op korte termijn stellen we machines en gekwalificeerde machinisten beschikbaar aan bouwers, agrariërs en particulieren. Zo’n 400 machines zijn dagelijks onderweg. Van kranen en shovels tot dumpers en walsen. Iedere klus klaren we met moderne apparatuur en gekwalificeerde machinisten.

Specialistische partner

Naast de flexibele inzet van materieel, bieden we meer. Steeds vaker zoeken grote aannemers en bouwers specialistische partners die vraagstukken integraal en multidisciplinair kunnen oplossen. Van Werven is zo’n partner. We bieden onze diensten op eigen risico aan en nemen steeds meer verantwoordelijkheid. In de calculatiefase, de planning, het ontwerp, het budget, de kwaliteit en veiligheid. Dit kunnen wij, omdat alle divisies binnen Van Werven intensief samenwerken. We zijn gespecialiseerd in bouwstoffen, recycling, sloop, transport en de grond-, weg- en waterbouw. Al deze verschillende specialismen komen terug in onze projecten. Als dienstverlener blinken we uit in infrawerken. Hierdoor worden vraagstukken die grote bouwers bij ons neerleggen, steeds groter en complexer. Precies de uitdaging die wij zoeken en graag aangaan.

'De vraagstukken die de grote bouwers bij ons neerleggen, worden steeds groter en complexer. Precies de uitdaging die we zoeken en graag aangaan.'

Specialiteiten

Al in de jaren '50 leerden we diepploegen, net zoals we toen al in de bosbouw actief waren. Daarnaast verzorgen we al bijna 75 jaar grondverzet. Sinds de overname van Streefkerk, een bedrijf in Ouderkerk aan de Amstel, zijn we ook gespecialiseerd in natte bouwkuipen. Een overzicht van onze specialismen vind je hier. Ons complete machinepark inclusief de mogelijkheid tot huuraanvraag kun je hier bekijken.

Honderden specifieke hulpstukken in onze loodsen, zodat we ons werk sneller en beter kunnen uitvoeren.