Menu

Zagen

Zagen

Bij een verbouwing is het vaak noodzakelijk om muren aan te passen. Specialistisch zaagwerk zorgt ervoor dat dit netjes en vakkundig gebeurt. Van Werven kan muren zagen tot 60 cm dikte. We zagen strakke lijnen, zodat een nieuw kozijn geplaatst kan worden of er een trapgat ontstaat. Zelfs als de te slopen woning gekoppeld staat aan een schuur of andere woning, beschikken wij over de middelen om deze veilig te ontkoppelen, zodat er daarna gesloopt kan worden.

Boren

Boren

Bij renovaties dienen er vaak kabels getrokken te worden. Veelal zijn hiervoor gaten in de muur noodzakelijk. Van Werven heeft de juiste boren om hierin dit netjes en zonder overlast te voorzien.  

Slooprobot

Slooprobot

Precies slopen met grote kracht; dat kunnen we met onze elektrische slooprobot. Doordat de robot licht van gewicht is en geen CO2 uitstoot, is hij bijna overal inzetbaar. Vooral voor inpandig slopen is deze manier van slopen geschikt. We kunnen de robot voorzien van een sloophamer, trillingsarm en betonschaar. 

Windmolenfundaties

Windmolenfundaties

We beschikken over de kennis en capaciteit om windmolens op een duurzame manier te slopen. We zijn in staat te slopen met behoud van de funderingsring, zodat deze hergebruikt kan worden. Het vrijkomende puin recyclen we op locatie tot granulaat. Dit granulaat kunt u inzetten als eigen terreinverharding of we voeren het af naar een project- of recyclinglocatie in de omgeving.

Uitzeven grond

Uitzeven grond

Na een sloopklus levert Van Werven het project altijd schoon en netjes op. Maar soms komt het voor dat er in het verleden bijvoorbeeld puin in de grond is achtergelaten. Dit komt naar boven tijdens een bouw- of sloopproject anno nu. Van Werven is in staat de aanwezige grond te zeven en schoon op te leveren.