Menu

Specialismen

We bestaan al bijna 75 jaar. In die tijd specialiseerden we in vele infrawerken. Waarom? Het is een logisch gevolg van het ‘geen nee verkopen'. We zijn gewend om met oplossingen te komen voor problemen. Hierdoor bieden we een divers pakket aan specialismen.
Specialistisch grondverzet

Specialistisch grondverzet

In de afgelopen dertig jaar deden onze mensen veel ervaring op in projecten met een hoge moeilijkheidsgraad en/of een groot risicoprofiel. We adviseren graag welke bouwmethode en fasering het beste aansluit bij een project. Van Werven is altijd bereid om als partner -nog voor de aanbesteding- samen na te denken over échte oplossingen.

Lees meer
Diepploegen

Diepploegen

Tijdens diepploegen halen we diepliggende grondlagen naar boven. Na deze ingreep is de grond beter bewerkbaar en geschikt voor meer soorten gewassen. Steeds meer agrariërs ervaren hier de voordelen van! 

Lees meer
Rijplaten

Rijplaten

Heb je voor een bouwlocatie of evenement rijplaten nodig? Van Werven kan deze op locatie afleveren en leggen. We beschikken over ruim 15.000 rijplaten. Deze zijn enorm geschikt om over minder draagkrachtige grond te kunnen rijden en om de ondergrond te beschermen. 

Lees meer
Bouwkuipen

Bouwkuipen

Het ontgraven en uitzuigen van natte bouwkuipen vraagt om een specialistische aanpak. Het juiste materieel en gespecialiseerd personeel zijn de succesfactoren. Naast de traditionele methodes om bouwkuipen uit te graven waarbij we onderwaterbeton storten, passen we folieconstructies toe om open, natte bouwkuipen te ontgraven en te slibvrij te maken.

Lees meer
Grondverzet

Grondverzet

Al bijna 75 jaar behoort 'grondverzet' tot onze specialismen. Ons machinepark is ingericht met het modernste en meest efficiënte materieel. Met onze opgedane ervaring in grote projecten en de combinatie met onze grondbank en recycling, zijn we een veelzijdige en complete partner.

Lees meer
Bosbouw

Bosbouw

We werken binnen de gestelde voorwaarden van het Bosschap. Bomen en bosopstanden vellen we en verwerken we tot houtsnippers (biomassa). Stobben en ander groenafval verwerken we tot compost. De samenwerking tussen onze Infra- en Recyclingdivisie maakt het mogelijk om scherp te concurreren en geavanceerd materieel in te zetten.

Lees meer
Groenonderhoud

Groenonderhoud

Groenonderhoud vraagt om een specialistische aanpak. Tuinen, landgoederen, openbaar groen, bossen en militair oefenterrein moeten met zorg en kennis worden onderhouden. Daarnaast voeren we cultuurtechnisch werk uit. Van het zetten van beschoeiingen tot het graven en onderhouden van watergangen. 

Lees meer
Baggerwerken

Baggerwerken

Van Werven beschikt onder andere over baggerpompen, vloeistofdichte kippers, containers en diverse soorten kranen met benodigde hulpstukken. Ook het afvoeren en vervoeren van de baggerspecie is geen probleem voor Van Werven. Eventuele vervuilde bagger behandelen we op een veilige en milieutechnisch verantwoorde manier.

Lees meer
Grondbank

Grondbank

Met zowel kleine als grote projecten komt je soms voor verrassingen te staan. Een tekort of een overschot aan zand, grond of puin bijvoorbeeld. Wij kunnen beide regelen. Ook verzorgen wij de coördinatie van bemonstering, uitvoering, transport en de bijbehorende administratie.
 

Lees meer
Saneringen

Saneringen

We ontzorgen je graag als het gaat om asbestsaneringen en bodemsaneringen. Het saneringstraject bestaat uit onderzoek, het nemen van monsters, verwijderen van bevuilde grond volgens de gestelde voorwaarden/eisen en het verpakken en afvoeren van de bevuilde grond.

Lees meer
Transport

Transport

Bij ons kun je terecht voor compleet zwaar transport met vergunningen en verzekeringen. Ook voor buitengewoon vervoer. In ons machinepark staan bijvoorbeeld verschillende (semi-)diepladers met een technisch laadvermogen tot 72 ton. 

Lees meer