Menu

Afvalinzameling

We leveren en legen rolcontainers speciaal geschikt gemaakt om afval eenvoudig te scheiden. Van Werven verhuurt afzetcontainers voor bouw- en sloop of renovatiewerken. We verzorgen inzameling, transport en verwerken het afval op een verantwoorde manier. Onze containerservice helpt u binnen enkele klikken van uw afval af en op onze vestigingen kunt u uw afval zelf aanbrengen.

 

Periodiek legen van rolcontainers

Voor uw bedrijfsafval hebben we rolcontainers beschikbaar en voor grote hoeveelheden afzetcontainers. Voor al uw restafval, papier en swill levert van Werven diverse soorten rolcontainers, variërend in volume van 240 liter tot en met 5.000 liter. De rolcontainer kan met een standaard frequentie worden geleegd of op afroep.
 

Containers voor verschillende afvalstromen

Recycling is eenvoudiger wanneer uw bedrijfsafvalstromen gescheiden ingezameld worden. Hiervoor heeft Van Werven de passende oplossing. Voor elke afvalsoort krijgt u een container in een afzonderlijke kleur. Daarnaast worden de containers voorzien van duidelijke stickers met de betreffende afvalstroom.


Afzetcontainers

Voor uw bouwafval, bedrijfsafval, puin, hout, groen, plastic en andere afvalstromen kan Van Werven altijd een passende container leveren. Wij beschikken over een ruim assortiment afzetcontainers met een inhoud variërend van 3 m³ tot en met 40 m³. Ook voor landelijke inzameling kunt u bij ons terecht. Mede dankzij onze deelname in een landelijk netwerk (Econedwerk) van inzamelende bedrijven kunnen wij u door het hele land dezelfde kwaliteit en service bieden. U heeft één aanspreekpunt en onze centrale planning regelt de verdere logistiek.


Afvalstromen en bijzonder afval

Omdat we altijd zoeken naar échte oplossingen, hebben we een oplossing voor ál het afval, ook het gevaarlijke afval. Of het nu gaat om asbest, brandbaar of chemisch afval. We vinden altijd een oplossing voor de verwerking en hebben een uitgebreid wagenpark. We denken graag met u mee, u kunt contact opnemen met Herman Grendelman h.grendelman@vanwerven.nl of Herman van der Zande h.vanderzande@vanwerven.nl. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 038 - 375 84 60. 

Van Werven kan altijd een passende container leveren.
Wij beschikken over een ruim assortiment afzetcontainers met een inhoud variërend van 3 m³ tot en met 40 m³.

Recyclingvestigingen

Op onze recyclingvestigingen, waar particulieren en bedrijven afval ook kunnen afleveren, vindt 99% van al het afval een nieuwe bestemming en daar is het ons om te doen. We kunnen niet langer onze bodem blijven uitputten en onnodig CO2 blijven uitstoten. Wij geloven in een circulaire economie, waarin grondstoffen nieuwe bestemmingen blijven vinden. Dat is samen werken aan échte oplossingen.