Menu

Afvalinzameling

Onze rolcontainers zijn speciaal gemaakt om afval eenvoudig te scheiden. We verhuren afzetcontainers voor bouw-, sloop- of renovatiewerken. Van Werven verzorgt de inzameling, het transport en de verwerking van jouw afval. Dat doen we op een verantwoorde manier. Onze containerservice helpt je binnen enkele klikken van jouw afval af. Op onze vestigingen kun je jouw afval zelf brengen.

Periodiek legen van rolcontainers

Voor jullie bedrijfsafval hebben we rolcontainers en afzetcontainers (voor grote hoeveelheden afval) beschikbaar. Voor al het restafval, papier en swill leveren we diverse soorten rolcontainers, variërend in volume van 240 liter tot en met 5.000 liter. De containers kunnen we op verschillende momenten legen.

Containers voor verschillende afvalstromen

Recycling is eenvoudiger wanneer jullie bedrijfsafvalstromen gescheiden ingezameld worden. Hiervoor heeft Van Werven de passende oplossing. Per afvalsoort krijgt de container een afzonderlijke kleur. Daarnaast worden de containers voorzien van duidelijke stickers met de betreffende afvalstroom.

Afzetcontainers

Voor bouwafval, bedrijfsafval, puin, hout, groen, plastic en andere afvalstromen kan Van Werven altijd een passende container leveren. Wij beschikken over een ruim assortiment afzetcontainers met een inhoud variërend van 3 m³ tot en met 40 m³. Ook voor landelijke inzameling kun je bij ons terecht. Mede dankzij onze deelname in een landelijk netwerk (Econedwerk) van inzamelende bedrijven kunnen wij door het hele land dezelfde kwaliteit en service bieden. Je hebt één aanspreekpunt en onze centrale planning regelt de verdere logistiek.

Afvalstromen en bijzonder afval

Omdat we altijd zoeken naar échte oplossingen, bieden we een oplossing voor ál het afval. Ook het gevaarlijke afval. Of het nu gaat om asbest, brandbaar of chemisch afval, we vinden altijd een oplossing voor de verwerking. Daarnaast hebben een uitgebreid wagenpark waarmee we afval kunnen vervoeren. We denken graag mee. Neem contact op met onze collega's: [email protected], 0525 - 63 11 11.
 

Van Werven kan altijd een passende container leveren.
Wij beschikken over een ruim assortiment afzetcontainers met een inhoud variërend van 3 m³ tot en met 40 m³.

Recyclingvestigingen

Op onze recyclingvestigingen, waar particulieren en bedrijven afval ook kunnen afleveren, vindt 99% van al het afval een nieuwe bestemming. We kunnen niet langer onze bodem blijven uitputten en onnodig CO2 blijven uitstoten. Wij geloven in een circulaire economie, waarin grondstoffen nieuwe bestemmingen blijven vinden. Dat is samen werken aan échte oplossingen.