Menu
Infra

Sloopwerken

Van totaal- of renovatiesloop tot het volledig circulair ontmantelen van een gebouw. Van Werven levert kennis, capaciteit en precisiewerk op al haar projecten. Duurzaam werken zit in ons DNA: we slopen circulair en leveren dankzij ons sloopwerk hoogwaardige producten, deelproducten en bouwstoffen aan de bouwsector.

Lees meer
Wij slopen circulair
Échte oplossing

Wij slopen circulair

De maatschappij verandert in rap tempo naar een circulaire economie. We zien gelukkig steeds meer mogelijkheden om producten opnieuw te gebruiken in plaats van primaire grondstoffen in te zetten. Die trend zien we ook in het sloopwerk. We zijn al jaren bezig om onze uitgaande sloopmaterialen volledig te recyclen, maar anno 2020 gaat onze ambitie verder. Wij slopen circulair.

Lees meer
Totaalsloop

Totaalsloop

Soms voldoen panden niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd of die van de toekomst. Je hebt dan twee keuzes: opknappen of slopen. Het opknappen van panden is vaak te duur en levert veelal niet het gewenste resultaat op. Dan is het verstandig om te kiezen voor een totaalsloop.

Lees meer over totaalsloop

Renovatiesloop

Renovatiesloop biedt je de kans om een gebouw een tweede leven te bieden en tegelijkertijd te upgraden naar een pand dat voldoet aan alle wensen en eisen van deze tijd. Het is vaak een duurzame en financieel gunstige optie.

Lees meer over renovatiesloop
Afbeelding

Asbest- en bodemsaneringen

Een verontreiniging in de grond of verontreiniging in een pand (asbest) vraagt om een gedegen aanpak. In beide gevallen dient er een sanering uitgevoerd te worden, een activiteit met een grote impact. 

Lees meer over saneringen

Specialismen

Bekijk alle specialismen

Kom in contact


Heb je vragen over circulaire sloop, asbest- of bodemsaneringen? Ik sta graag voor je klaar. 

Wilco van Duinen
[email protected]
06 - 524 136 85