Menu

Totaalsloop

Soms voldoen panden niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd of die van de toekomst. Je hebt dan twee keuzes: opknappen of slopen. Het opknappen van panden is vaak te duur en levert veelal niet het gewenste resultaat op. Dan is het verstandig om te kiezen voor een totaalsloop.

Van Werven werkt voor zowel particulieren als bedrijven, projectontwikkelaars, aannemers en agrariërs. We demonteren met precisie grote complexen en gebouwen en slopen met evenveel vakmanschap een schuur achter op het erf. Daarbij pakken we graag het volledige proces aan: van opname, asbestinventarisatie, aanvraag van vergunningen, saneringen, duurzaam slopen tot het opleveren van een nette locatie.

Wij werken altijd zo circulair mogelijk. Lees hier alles erover.

Tevens kunnen we wanneer nodig het grond-, straat- en rioleringswerk voor de eventuele nieuwbouw realiseren. Ook het verwijderen van eventuele bomen en groen is voor van Werven geen probleem, met onze goed uitgeruste machines verwijderen wij snel en vakkundig alle bomen en groen die op de projectlocatie gerooid moeten worden.
 

We pakken graag het hele proces aan.

Snel schakelen en kosten besparen

Juist de combinatie van onze bedrijfsactiviteiten brengt de kracht van Van Werven naar voren. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in onder meer afvalinzameling, recycling en de in- en verkoop van bouwstoffen. Dat maakt dat  we snel kunnen schakelen en kosten kunnen besparen voor onze opdrachtgevers.

Meer informatie?

Neem gerust contact op met onze adviseur:

Ik sta graag voor je klaar.

Heb je vragen over circulaire sloop, asbest- of bodemsaneringen, neem dan gerust contact met mij op. 

Wilco van Duinen
[email protected]
06 - 524 136 85
Vraag hier direct een offerte aan