Menu
Infra

Recycling

Op onze acht recyclingvestigingen wordt van 92% van het afval weer nieuwe producten gemaakt, bijna 400.000 ton in totaal. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en altijd gezocht naar échte oplossingen. Afval verbranden is in onze ogen geen oplossing. Nieuwe toepassingen zoeken wél.

Lees meer
Duurzaam: voor volgende generaties
Échte oplossing

Duurzaam: voor volgende generaties

Wij vinden dat we een speciale verantwoordelijkheid hebben tegenover de volgende generaties op deze aarde. We geloven ook dat verspilling simpelweg niet de bedoeling is. Daarom nemen we duurzaamheid zo serieus.

Lees meer

Van afval naar grondstof

Op onze acht recyclingvestigingen recyclen we onder andere bouw- en sloopafval, hout, groenafval en grond. Van 92% van het afval dat we ophalen op locatie of afgeleverd wordt op onze vestigingen, worden weer nieuwe producten gemaakt. Dit zijn de meest voorkomende processen.

Bekijk vestigingen

Lees meer

Kunststofrecycling

Van Werven is als één van de weinigen ter wereld in staat om van de restkunststoffen uit sloop-, en bouwafval en milieustraten, weer hoogwaardige grondstof te maken. We hebben onszelf geleerd kunststof uit kunststof te scheiden. Omdat we uniek zijn in wat we doen, openden we ook locaties buiten de landsgrenzen, in Engeland, België en Denemarken.

Lees hier hoe we dat precies doen!
Bekijk hoe u grip op afvalkosten krijgt

Bekijk hoe u grip op afvalkosten krijgt

Van Werven investeert als grondstoffenleverancier in de transitie van een lineaire naar een circulaire economie. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de verschillende pro-cessen. De meest toegepaste processen tonen we hieronder. We gaan echter geen uitdaging uit de weg en zoeken altijd naar een oplossing om van afval weer grondstof te maken.

Recycling is niet alleen goed voor onze leefomgeving, maar bespaart u ook kosten. Wilt u uitrekenen wat u zou kunnen besparen?

Meer grip op afvalkosten