Menu
Infra

Recycling

Op onze recyclingvestigingen maken we van zo'n 92% van het afval weer nieuwe producten. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en altijd gezocht naar échte oplossingen. Afval verbranden is in onze ogen geen oplossing. Nieuwe toepassingen zoeken wél.

Lees meer
Duurzaam: voor volgende generaties
Échte oplossing

Duurzaam: voor volgende generaties

Wij vinden dat we een speciale verantwoordelijkheid dragen tegenover de volgende generaties op deze aarde. We geloven ook dat verspilling simpelweg niet de bedoeling is. Daarom nemen we duurzaamheid zo serieus.

Lees meer

Van afval naar grondstof

Op onze recyclingvestigingen recyclen we onder andere bouw- en sloopafval, hout, groenafval en grond. Van 92% van het afval dat we aannemen, worden weer nieuwe producten gemaakt. Dit percentage neemt ieder jaar weer toe. 

Bekijk vestigingen

Lees meer
Afbeelding
Bekijk hoe u grip op afvalkosten krijgt

Bekijk hoe u grip op afvalkosten krijgt

Als grondstoffenleverancier investeren we in de transitie naar een circulaire economie. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan. We gaan geen uitdaging uit de weg en zoeken altijd naar een oplossing om van afval weer grondstof te maken. Recycling is niet alleen goed voor onze leefomgeving, maar bespaart ook kosten. Wil jij uitrekenen wat je zou kunnen besparen?

Meer grip op afvalkosten