Menu
Infra

Over ons

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Wij werken vanuit zeventien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.

Lees meer
Ons bedrijfsprofiel
Échte oplossing

Ons bedrijfsprofiel

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit zeventien vestigingen actief in binnen- en buitenland.

Lees meer

Missie

Van Werven is al 70 jaar bezig met het zoeken naar logische verbindingen, échte oplossingen en onderneemt oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. We kijken, met ons boerenverstand, anders naar hetzelfde. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.

Lees meer
Geschiedenis

Geschiedenis

In december 1945 begon wijlen de heer W.J. van Werven met een eenmanszaak. De activiteiten liet hij bij de Kamer van Koophandel omschrijven als loon-, dors-, maai-, zaag-, ploeg-, transport- en ontginningswerkzaamheden, bouwen van hooibergen, kleinhandel in boerengeriefhout en handel in landbouwmachines.

Lees meer

MVO-beleid en certificeringen

Omdat we als familiebedrijf middenin de lokale samenleving staan - we bestaan al drie generaties en willen nog vele generaties vooruit - en omdat de basis van Van Werven bestaat uit honderden gezinnen die al jaren dienstbaar zijn aan het bedrijf, is MVO deel van onze identiteit.

Lees meer

Onze kernwaarden

Gedreven door ambitie zoeken we continu naar betere oplossingen zonder de échte bedoeling uit het oog te verliezen. We werken hard, zijn voortdurend in beweging en vinden telkens nieuwe verbindingen waaraan we onze veelzijdigheid te danken hebben.
Onze collectieve wil - in alle lagen van de organisatie - om succesvol te zijn, maakt dat we snel kunnen schakelen op vele fronten.
Eerlijkheid duurt het langst. Gelet op onze lange termijn visie is wederzijds vertrouwen de basis voor continuïteit.
Als familiebedrijf staan we middenin de samenleving. De verantwoordelijkheid voor de maatschappij beleven we en is echt. We hechten grote waarde aan menselijkheid, waardering en respect.
We zijn wie we zijn en laten ons vooral leiden door gevoel en boerenverstand.
Sponsoring

Sponsoring

Van Werven is hoofdsponsor van de Oldebroekse voetbalvereniging OWIOS. Daarnaast zijn we sponsor van vele andere lokale en regionale verenigingen en evenementen. 

Bezoek website v.v. OWIOS

Wij zijn Van Werven

Van Werven Infra & Recycling bestaat bijna 70 jaar. Dagelijks werken 500 mensen samen aan échte oplossingen. Het succes van Van Werven zijn de mensen die het dóén.

Bekijk de video
Vestigingen

Vestigingen

De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit zeventien vestigingen actief in binnen- en buitenland. Bekijk hier onze verschillende vestigingen.

Bekijk kaart