Menu
Infra

Over ons

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Wij werken vanuit vijftien locaties aan lokale en bovenregionale projecten.

Lees meer
Ons bedrijfsprofiel
Échte oplossing

Ons bedrijfsprofiel

Van Werven is een veelzijdige dienstverlener op het gebied van infra & recycling. We werken dagelijks aan een duurzame infrastructuur, recycling (circulaire economie) en een vruchtbare bodem. Uitgedaagd door de maatschappij en onze klanten, zoeken én vinden we al meer dan 75 jaar nieuwe verbindingen. Daar hebben we onze veelzijdigheid aan te danken. We zijn een familiebedrijf met korte lijnen en kunnen snel schakelen. We werken volgens onze kernwaarden: ondernemend, slagvaardig, dienstbaar, betrokken en puur. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien locaties actief in binnen- en buitenland.

Lees meer

Missie

Van Werven is al bijna 80 jaar bezig met het zoeken naar logische verbindingen, échte oplossingen en onderneemt oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. We kijken, met ons boerenverstand, anders naar hetzelfde. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.

Lees meer
Afbeelding
Geschiedenis

Geschiedenis

In december 1945 begon wijlen de heer W.J. van Werven met een eenmanszaak. De activiteiten liet hij bij de Kamer van Koophandel omschrijven als loon-, dors-, maai-, zaag-, ploeg-, transport- en ontginningswerkzaamheden, bouwen van hooibergen, kleinhandel in boerengeriefhout en handel in landbouwmachines.

Lees meer

MVO-beleid en certificeringen

Omdat we als familiebedrijf middenin de lokale samenleving staan - we bestaan al drie generaties en willen nog vele generaties vooruit - en omdat de basis van Van Werven bestaat uit honderden gezinnen die al jaren dienstbaar zijn aan het bedrijf, is MVO deel van onze identiteit.

Lees meer
Afbeelding

Onze kernwaarden

Gedreven door ambitie zoeken we continu naar betere oplossingen zonder de échte bedoeling uit het oog te verliezen. We werken hard, zijn voortdurend in beweging en vinden telkens nieuwe verbindingen waaraan we onze veelzijdigheid te danken hebben.
Onze collectieve wil - in alle lagen van de organisatie - om succesvol te zijn, maakt dat we snel kunnen schakelen op vele fronten.
Van Werven is al vanaf de oorsprong een dienstverlener. Dienstbaarheid zit in ons DNA. We koppelen de belangen van onze klanten, medewerkers en de maatschappij en spelen hier met échte oplossingen op in.
Als familiebedrijf staan we middenin de samenleving. De verantwoordelijkheid voor de maatschappij beleven we en is echt. We hechten grote waarde aan menselijkheid, waardering en respect.
We zijn wie we zijn en laten ons vooral leiden door gevoel en boerenverstand. Gelet op onze lange termijn visie is wederzijds vertrouwen de basis voor continuïteit.
Vestigingen

Vestigingen

De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien vestigingen actief in binnen- en buitenland. Bekijk hier onze verschillende vestigingen.

Bekijk kaart