Menu
Infra

Afval

Zowel bedrijven als particulieren helpen we bij het afvoeren van afval. Naast onze containerservice en de milieustraten op onze recyclingvestigingen, geven we ook graag advies. Door afval te scheiden op de plek waar het vrijkomt, bespaar je vele procenten op afvalkosten. Daarnaast is het afval meer geschikt om te recyclen. Dat is goed voor iedereen.

Lees meer
Grip op afvalkosten
Échte oplossing

Grip op afvalkosten

Zolang afval op een grote hoop ligt, kost het geld. Als we van het afval monostromen kunnen maken, is bijna al het afval geschikt voor hergebruik als secundaire grondstof. Laat je door ons adviseren en ontdek hoe jouw bedrijf grip op afvalkosten kan krijgen. Zo bespaar je tot tientallen procenten in euro's en scoort het bedrijf goed in de CO2-rapportage.

Lees meer
Afvalinzameling

Afvalinzameling

Onze rolcontainers zijn speciaal gemaakt om afval eenvoudig te scheiden. We verhuren afzetcontainers voor bouw-, sloop- of renovatiewerken. Van Werven verzorgt de inzameling, het transport en de verwerking van jouw afval. Dat doen we op een verantwoorde manier. Onze containerservice helpt je binnen enkele klikken van jouw afval af. Op onze vestigingen kun je jouw afval zelf brengen.

Lees meer

Recycling

Wij hebben een oplossing voor alle afvalstromen. Bouw- en sloopafval, puin, asfalt, hout, groenafval, asbest, papier of glas. Op onze acht recyclingvestigingen herbruiken we 99% van het afval. Dat is bijna 400.000 ton in totaal. Al bijna 75 jaar is het onze ambitie om geen afval weg te gooien. Daarom zijn we al die tijd al koploper in innovatieve recyclingprocessen en  zelfs uniek in Europa met onze kunststofrecycling.

Lees meer
Afbeelding

Afvalstromen

Bekijk alle afvalstromen

Containers

Bekijk alle containers

Direct online een container bestellen?

Ga naar de webshop