Menu
Infra

Afval

Van Werven helpt bedrijven en particulieren bij het afvoeren van afval. Naast onze containerservice en de milieustraten op onze recyclingvestigingen, adviseren we u ook graag. Door afval te scheiden op de plek waar het vrij komt, bespaart u als bedrijf vele procenten op uw afvalkosten en is het afval geschikter om te recyclen. Dat is goed voor iedereen.

Lees meer
Grip op afvalkosten
Échte oplossing

Grip op afvalkosten

Zolang afval op een grote hoop ligt, kost het geld. Zodra we er monostromen van kunnen maken, is bijna al het afval geschikt voor hergebruik als secundaire grondstof. Laat u adviseren en ontdek hoe u grip op uw afvalkosten kunt krijgen en bespaar tot tientallen procenten in euro's en scoor in uw CO2-rapportage.

Lees meer
Afvalinzameling

Afvalinzameling

We leveren en legen rolcontainers speciaal geschikt gemaakt om afval eenvoudig te scheiden. Van Werven verhuurt afzetcontainers voor bouw- en sloop of renovatiewerken. We verzorgen inzameling, transport en verwerken het afval op een verantwoorde manier. Onze containerservice helpt u binnen enkele klikken van uw afval af en op onze vestigingen kunt u uw afval zelf aanbrengen.

Lees meer

Recycling

Wij hebben een oplossing voor alle afvalstromen, zoals bouw- en sloopafval, puin, asfalt, hout, groenafval, asbest, papier of glas. Op onze acht recyclingvestigingen wordt 99% van het afval nuttig toegepast (hergebruik), bijna 400.000 ton in totaal. Al bijna 70 jaar is het onze ambitie om geen afval weg te gooien en daarom zijn we al die tijd al koploper in innovatieve recyclingprocessen. Op dit moment zijn we zelfs uniek in Europa met onze kunststofrecycling.

Lees meer
Afbeelding

Afvalstromen

Bekijk alle afvalstromen

Containers

Bekijk alle containers

Direct online een container bestellen?

Ga naar de webshop