Menu

Renovatiesloop

Renovatiesloop biedt je de kans om een gebouw een tweede leven te bieden en tegelijkertijd te upgraden naar een pand dat voldoet aan alle wensen en eisen van deze tijd. Het is vaak een duurzame en financieel gunstige optie.

Van Werven kan gericht en precies slopen, zonder andere elementen te beschadigen. Renovatiesloop bij een verbouwing is vaak specifiek werk, waarbij vakmanschap en goed materiaal belangrijk is. Specifiek voor renovatie beschikken wij over handslopers, boor- en zagers, asbestsaneerders en slooprobots. Hierdoor kunnen wij een doorbraak maken, kozijnen uitzagen, plafonds demonteren, een trapgat zagen of zelfs een gehele afdeling strippen. Ook in dit vakgebied nemen we je graag alle zorgen uit handen om circulair en gericht te slopen.

Zagen en boren

Bij een verbouwing is het vaak noodzakelijk om muren aan te passen. Specialistisch zaagwerk zorgt ervoor dat dit netjes en vakkundig gebeurt. Van Werven kan muren zagen tot 60 cm dikte. We zagen strakke lijnen, zodat een nieuw kozijn geplaatst kan worden of er een trapgat ontstaat. Zelfs als de te slopen woning gekoppeld staat aan een schuur of andere woning, beschikken wij over de middelen om deze veilig te ontkoppelen, zodat er daarna gesloopt kan worden.

Veelal zijn hiervoor gaten in de muur noodzakelijk. Van Werven heeft de juiste boren om hierin dit netjes en zonder overlast te voorzien. We kunnen gaten boren tot een diameter van 400 milimeter.

Na ons werk tref je een opgeruimde en schone ruimte aan, klaar voor herinrichting.
 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met onze adviseur:

Lars Dingelhoff
[email protected]
06 - 433 58 509
Vraag hier direct een offerte aan