Menu
Infra

Werken bij Van Werven

Wij hebben een hecht en toegewijd team dat gelooft in onze missie en past bij onze identiteit. Kom jij dit team versterken?

Lees meer

Kom werken bij Van Werven

Of je nu graag sleutelt aan een dumper in onze werkplaats of de logistieke planning doet van onze Europese kunststofrecycling. Bij ons kun je jouw passie op de juiste plek inzetten. We zijn een veelzijdige dienstverlener en werken aan een duurzame infrastructuur, recycling (van afval naar grondstof) en bodemvruchtbaarheid. Onze medewerkers zijn vakmensen, met passie voor hun vak. Wij zijn een familiebedrijf: nuchter, korte lijnen, eerlijk en persoonlijk. Duurzaamheid is geen onderdeel van ons bedrijf, maar het fundament. En wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega's en scholieren in opleiding! 
 

Lees meer
Afzetcontainer

Vacatures

Jouw passie op de juiste plek

Jouw passie op de juiste plek

Hij staat iedere dag letterlijk met zijn voeten in de klei op projecten. Zij maakt ons werk achter de schermen mogelijk. Shovelmachinist Mark Boer en HR-medewerker Sandra Bruijnes vertellen over hun werk bij Van Werven. 

Lees verder
Van Werven heeft de baan waar elke monteur van droomt

Van Werven heeft de baan waar elke monteur van droomt

Van kranen tot shovels en van dumpers tot walsen: zo'n vierhonderd machines zijn dagelijks onderweg voor onze klanten. Het volledige onderhoud van dit immense machinepark gebeurt in onze eigen werkplaatsen. Collega's Harold en Lars vertellen over hun baan als monteur bij Van Werven. 

Onze mensen

Medewerkers
425

#onswerk

Trots, mooie projecten en mooie medewerkers. Daar staat de hashtag #onswerk voor. De hashtag wordt veel gebruikt via onze socialmediakanalen. Met mooie beelden en verhalen delen we waar we trots op zijn. Daarnaast is het de naam van ons interne magazine, dat drie keer per jaar uitkomt. Ons Werk Magazine gaat over trots, over mooie projecten, maar ook over de menselijke kant, zoals de hobby’s en persoonlijke verhalen van medewerkers. Iedereen is onderdeel van het succes. 

Lees meer
Afzetcontainer

Impressie van onze technische dienst

Video caption Bekijk video