Menu
Infra

Werken bij

Zo'n 500 mensen werken iedere dag samen aan échte oplossingen. Wij hebben een hecht en toegewijd team dat gelooft in onze missie en past bij onze identiteit.

Lees meer

Onze mentaliteit

Ons motto is al decennialang: duurzaam ondernemen met mens en techniek. Zonder onze mensen, geen Van Werven. Daarom hechten wij grote waarde aan continuïteit, dat zit er bij een familiebedrijf nu eenmaal ingebakken. We spannen ons maximaal in voor werkgelegenheid, we hanteren het principe 'gezond erin, gezond eruit' en stuurden in 2017 nog 110 mensen op cursus, zodat iedereen zich blijft ontwikkelen. Onze chauffeurs en machinisten zijn vakmensen, met passie voor hun beroep. Die passie maakt dat zij elke dag weer vakwerk leveren, ze meer leren over hun machine en de extra mogelijkheden door innovaties en dagelijks met plezier werken. #mooimachinewerk
 

Lees meer
Afzetcontainer

Vacatures

Onze mensen

Medewerkers
500

Onze ambitie

Van Werven is een maatschappelijk betrokken marktgerichte leverancier van diensten en producten op het gebied van Infra & Bouwstoffen, Afvalinzameling & Recycling, Biobased Products en Plastic Recycling. Al 70 jaar staat het familiebedrijf samen met haar ervaren werknemers bekend als een efficiënte, betrouwbare, veelzijdige, duurzame en innovatieve partner voor opdrachtgevers, overheden, werknemers en aandeelhouders.

Lees meer
Afzetcontainer
110 mensen op cursus in 2017