Menu

Asbest- en bodemsaneringen

Een verontreiniging in de grond of verontreiniging in een pand (asbest) vraagt om een gedegen aanpak. In beide gevallen dient er een sanering uitgevoerd te worden, een activiteit met een grote impact. 

Van Werven neemt je op het gebied van saneringen graag het werk uit handen, volgens de geldende wet- en regelgeving.  
 

Asbestsanering

​In de jaren ’90 is asbest in vele toepassingen gebruikt. Het werd gezien als een ideaal product, echter bleek later dat er grote gezondheidsrisico’s schuilgaan bij het in contact komen met asbest. In 1993 kwam er daarom een verbod op de toepassing van asbest.

Wilt u een gebouw slopen of renoveren dat voor 1994 gebouwd is, dan is de kans dus groot dat er asbest aanwezig is. Asbest is veelal te vinden op daken, bijvoorbeeld in golfplaten. Dit moet verwijderd worden door een gespecialiseerd bedrijf. Het is belangrijk om vooraf te inventariseren of er kans is op de aanwezigheid van asbest. Het voortijdig verwijderen zorgt er namelijk voor dat de sloop niet stagneert.

Van Werven is graag jouw partner op het gebied van asbestsaneringen. Van inventarisatie tot aan het opstellen van het werkplan, de uitvoering van de sanering en uiteraard weer de oplevering van een schoon project.

Bodemsaneringen

Een bodemsanering komt vaak onverwachts en heeft helaas grote gevolgen. Het is daarom fijn een partner te hebben die weet wat er moet gebeuren en al het werk uit handen kan nemen. Wij beschikken over het procescertificaat ‘uitvoering van bodemsaneringen’. Dit betekent dat we niet alleen in de praktijk, maar ook op papier, de geldende regelgeving in acht nemen en dus de kwaliteit is geborgd.

We saneren van een oprit tot complete bedrijventerreinen en zullen het terrein altijd in de gewenste staat opleveren.

Het hele pakket

Wij nemen graag het hele pakket op ons: van bodemonderzoek tot saneringsplan, tot en met de uitvoering van de sanering zelf. We saneren van een oprit tot complete bedrijventerreinen en zullen het terrein altijd in de gewenste staat opleveren.
 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met onze adviseur:
Ik sta graag voor je klaar.

Heb je vragen over circulaire sloop, asbest- of bodemsaneringen, neem dan gerust contact met mij op. 

Wilco van Duinen
[email protected]
06 - 524 136 85