Menu

#onswerk

Trots, mooie projecten en mooie medewerkers. Daar staat de hashtag #onswerk voor. De hashtag wordt veel gebruikt via onze socialmediakanalen. Met mooie beelden en verhalen delen we waar we trots op zijn. Daarnaast is het de naam van ons interne magazine, dat drie keer per jaar uitkomt. Ons Werk Magazine gaat over trots, over mooie projecten, maar ook over de menselijke kant, zoals de hobby’s en persoonlijke verhalen van medewerkers. Iedereen is onderdeel van het succes. 

Van Werven vindt het belangrijk om jou als medeweker betrokken te houden. Daarom delen we op al onze vestigingen foto's van collega's via narrowcasting. Tv-schermen op de vestigingen laten foto's van collega's zien en delen nieuwsberichten vanuit ons bedrijf. Alle medewerkers kunnen foto's insturen en zo een bijdrage leveren aan #onswerk. 


Introductiedag voor nieuwe medewerkers

Van Werven is een groeiende onderneming, daarom vinden we het belangrijk dat alle nieuwe medewerkers goed starten en op verschillende locaties kennismaken. Met de jaarlijkse introductiedag maken we dit mogelijk. Op de introductiedag worden alle nieuwe medewerkers van het afgelopen jaar uitgenodigd. We starten de dag met een korte presentatie op ons hoofdkantoor en vertrekken daarna met de bus langs onze verschillende locaties. Een leuke manier om zowel je collega's als het bedrijf beter te leren kennen. 

Collega Herman Grendelman geeft onze nieuwe medewerkers een rondleiding tijdens de introductiedag voor nieuwe medewerkers. 

Impressie van onze technische dienst

Video caption Bekijk video