Menu

Kom werken bij Van Werven

Of je nu graag sleutelt aan een dumper in onze werkplaats of de logistieke planning doet van onze Europese kunststofrecycling. Bij ons kun je jouw passie op de juiste plek inzetten. We zijn een veelzijdige dienstverlener en werken aan een duurzame infrastructuur, recycling (van afval naar grondstof) en bodemvruchtbaarheid. Onze medewerkers zijn vakmensen, met passie voor hun vak. Wij zijn een familiebedrijf: nuchter, korte lijnen, eerlijk en persoonlijk. Duurzaamheid is geen onderdeel van ons bedrijf, maar het fundament. En wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega's en scholieren in opleiding! 
 

We houden van hard werken, van samen werken en van logisch nadenken. We zijn een familiebedrijf met de voeten stevig in de klei en de lokale samenleving. Ons bedrijf is nooit belangrijker dan mensen. 34 procent van onze mensen is langer in dienst dan 12 jaar. Dat zijn veelzeggende cijfers. Hoe komt het dat veel mensen zo lang bij ons werken?
12
11
10
9
8
7
6
5
4
35,4% van onze mensen zijn langer dan 12 jaar in dienst

Toegewijd

Van Werven is een familiebedrijf dat continuïteit als grootste goed ziet. We bestaan al bijna driekwart eeuw en willen door tot in lengte van jaren. Niet gedreven door de grillen van aandeelhouders en kwartaalcijfers, maar met oog voor mensen. 'Duurzaam ondernemen met mens en techniek', was decennialang ons motto. Dat is het nog steeds.


Gerbert van den Berg over zijn functie als allround machinist. 

Verantwoordelijkheid

We kennen de mannen en vrouwen die bij ons werken, en we kennen hun gezinnen. Het maakt ons continu bewust van onze verantwoordelijkheid. Omdat onze mensen al jaren dienstbaar zijn aan Van Werven, hebben we in crisisjaren geen mensen ontslagen, maar enkele overnames gedaan voor extra werkgelegenheid. 

Van Werven is een echt familiebedrijf met betrokken medewerkers

Gezond erin, gezond eruit

Hard werken betekent niet dat we ons kapot werken. Veel van ons werk is fysiek werk, maar 'gezond erin, gezond eruit', is ons motto. We stimuleren een gezonde levensstijl, vitaliteit en verantwoord werken. We overvragen onze mensen niet, werken met modern materieel en werken samen met gezondheidsinstellingen om zowel preventief als reactief te behandelen. Onze werknemers doen regelmatig in groepsverband mee aan sportieve activiteiten.

3.9% ziekte verzuim

Trainingen

Training, (na)scholing en ander onderwijs is van essentieel belang voor het functioneren van het bedrijf, maar nog meer voor de eigen ontwikkeling van personeel. Door daar continu aan te werken, kunnen lange dienstverbanden zoals we dat bij Van Werven gewend zijn, blijven bestaan. Onze omgeving blijft door de jaren heen veranderen, onze werkzaamheden evenzo. Daarom veranderen wij mee, het liefst voor de troepen uit.