Menu

Missie

Van Werven is al bijna 80 jaar bezig met het zoeken naar logische verbindingen, échte oplossingen en onderneemt oprecht en authentiek. Onze kracht ligt in het vermogen ons aan te passen aan een veranderende wereld, zonder de oorspronkelijke bedoeling uit het oog te verliezen. We kijken, met ons boerenverstand, anders naar hetzelfde. Met inspirerende en innovatieve oplossingen maken we verschil in de toekomst, met een hart voor mens en milieu.

De collectieve rol

We willen werken aan oplossingen binnen het hele proces van onze opdrachtgevers en vervullen hiermee een collectieve rol. We denken in output met een scherp oog voor economische haalbaarheid en duurzame relaties. We zijn een familiebedrijf en sturen op de lange termijn. Winst is geen doelstelling, maar een voorwaarde voor continuïteit.

‘Kan niet’, bestaat niet. Van Werven heeft altijd een oplossing. Samen werken we aan échte oplossingen.

‘Kan niet’, bestaat niet. Van Werven heeft altijd een oplossing. Samen werken we aan échte oplossingen.

Visie

De markt heeft behoefte aan oplossingsgerichte partners die inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen zoals duurzaamheid, leefomgeving, arbeidsomstandigheden en aanvullende wet- en regelgeving. Door pro-actief en creatief in te spelen op deze behoeften, met een scherp oog voor economische haalbaarheid, wil Van Werven binnen haar verzorgingsgebied haar doelstellingen realiseren.