Menu

Knutselen in corona-tijd

Zit jij ook thuis en heb je zin om lekker te knutselen deze dagen? Wij hebben hieronder vier leuke opties voor je op een rijtje gezet. Download het bestand en maak er een mooi kunstwerk van. Stuur je knutselwerk in en maak kans op één van de drie broodtrommels die we weggeven. Veel knutselplezier! 

Knutsel met ons mee...

Maak je Van Werven truck

Wordt jouw vrachtwagen Van Werven groen-geel of kies jij voor een truck in alle kleuren van de regenboog? Kleur en versier je vrachtwagen zo mooi mogelijk en knutsel hem in elkaar. Je kunt je vrachtwagen vervolgens een mooi plekje in huis geven. Vergeet niet een foto te mailen naar [email protected] of laat hem achter in de reacties.

> Download hier je truck


Maak en versier je zonneklep

Houd je niet zo van vrachtwagens? Of heb je de vrachtwagen al klaar? Print dan deze zonneklep uit en maak er een vrolijk geheel van. Het mooie weer komt richting Nederland en dan kun je deze zonneklep goed gebruiken. Ook nu zien we graag je foto verschijnen!

> Download hier je zonneklep


Speel zwerfafvalbingo in de straat

Heb je zin om even een frisse neus te halen? Natuurlijk kun je op Berenjacht... maar je kunt ook zwerfafvalbingo spelen bij jou in de buurt! Ga op pad met deze zwerfafvalbingo-kaart. Streep alles af en mail [email protected]) een foto van jezelf met je kaart en je volle vuilniszak. Succes!

> download hier je bingokaart


Bouw je eigen Volvo

Onze leverancier SMT heeft deze stoere bouwplaat ter beschikking gesteld voor alle Volvo fans. Download het bestand, print het uit en je kan meteen aan de slag! Deel je eindresultaat op Facebook of Instagram en gebruik hiervoor #SMTNL. Natuurlijk zijn ook wij benieuwd naar het resultaat, dus we vinden het leuk als je dat met ons deelt!
> download hier je bouwtekening


En win...

Onder alle inzendingen verloten we drie keer een gepersonaliseerde broodtrommel. Stuur je foto in naar [email protected] of laat je foto achter in de comments op Facebook / via een DM op Instagram en wie weet ga jij straks weer naar school met een nieuwe broodtrommel.Inleveren kan tot en met vrijdag 24 april. Maandag 27 april maken we de winnaars bekend. Veel succes!