Menu

Afvalacceptatie

Voor het bedrijfsmatig aanleveren van afval op een van onze locaties, hebben wij je gegevens nodig om je zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Op het formulier afvalacceptatie kun je jouw gegevens invullen, waarna wij je binnen twee werkdagen van een afvalstroomnummer voorzien.

Het is belangrijk dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Als particulier kun je jouw afval tegen de daarvoor geldende tarieven aanbieden op de weegbrug van onze diverse locaties.

Asbestacceptatie

Lees hier meer over de condities voor het aanleveren van asbest.

Afvalacceptatieformulier

Alle velden met * zijn verplicht.
Ontdoener:

De ontdoener geeft opdracht tot het vervoer van afvalstoffen. De ontdoener is iemand die zich ontdoet van afvalstoffen die bij een bedrijf zijn ontstaan.

Ontvanger:

De ontvanger geeft opdracht tot het vervoer van afvalstoffen. De ontvanger is iemand die afvalstoffen in ontvangst neemt, die door een ontdoener worden afgegeven.

Handelaar:

De handelaar geeft opdracht tot het vervoer van afvalstoffen. De handelaar is iemand die afvalstoffen opkoopt om ze vervolgens weer te verkopen. De handelaar moet geregistreerd staan op de Landelijke lijst van Vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars.
Indien geen volledige postcode kan worden opgegeven moet er worden gekozen uit:
Rijksweg, Provinciale weg, Overige weg, Watergang, SpoorlijnAlle velden met * zijn verplicht.

Contactgegevens

  • Van Werven
  • Postbus 14
  • 8096 ZG Oldebroek

Asbestacceptatie

Het is op onze recyclinglocaties in Oldebroek en Balkbrug mogelijk asbest aan te leveren onder onderstaande condities:

*Ook asbestgelijkend materiaal moet op deze manier aangeleverd worden.

*Bij het beladen van de asbestplatenzak is het zeer belangrijk dat de platen over beide draaglussen liggen. Deze lussen liggen ongeveer een meter uit elkaar waardoor dit mogelijk is. Hebt u platen die korter zijn dan een meter? Dan dient u de 1M3 big bag te gebruiken. Er mogen dus geen twee losse platen of losse stukken tegen elkaar worden aangelegd in de lengterichting. Dit mag alleen beperkt bovenop hele platen die worden gedragen door de draaglussen.