Menu

Machineverhuur

Van Werven biedt een breed scala aan machines en hulpstukken. Het stelt bedrijven in staat om flexibel het gewenste materieel in te zetten voor een bepaalde periode.

Van kranen en shovels tot dumpers en walsen: zo’n vierhonderd machines zijn dagelijks onderweg voor onze klanten. Zo beheren we rupskranen van 800 kilo tot en met 65 ton en alles ertussenin. Onze mobiele kranen zijn altijd luxe uitgerust met de hulpstukken die nodig zijn op uw project. Van Werven beschikt over een breed assortiment aan specifieke hulpstukken, die we op verzoek meeleveren. Van Werven heeft voor elke klus een passend hulpstuk.

Bekijk direct onze online verhuurcatalogus
 

Vakbekwame machinisten

Vanzelfsprekend verhuren wij onze machines inclusief gekwalificeerde medewerkers. Onze machinisten hebben passie voor hun vak, zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste papieren voor de taak die op hen te wachten staat. Wij geloven dat de kracht van ons bedrijf bij ons personeel ligt. Om een verschil te maken in kwaliteit, stelden we een eigen opleidingsprogramma voor medewerkers samen. Op aanvraag verhuren we ook onbemand materieel.

Vanzelfsprekend verhuren wij onze machines inclusief gekwalificeerde medewerkers. Onze machinisten hebben passie voor hun vak, zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste papieren voor de taak die op hen te wachten staat.

Landelijke dekking

Vanuit Oldebroek en Ouderkerk aan de Amstel bieden we landelijke dekking met ons materieel. We vinden het belangrijk dat onze klanten altijd kunnen rekenen op betrouwbaar materieel. Daarom werken we met moderne apparatuur. We investeren in een geavanceerde Technische Dienst om het materieel continu in perfecte staat te houden. Dit voorkomt uitval van machines en voertuigen zoveel mogelijk. Hiervoor hebben we werkplaatsen in Oldebroek en Ouderkerk aan de Amstel. Onze technische mensen zijn goed opgeleid en volgen regelmatig trainingen.

Lees meer over onze Technische Dienst

​Duurzaam

Duurzaamheid is onderdeel van ons DNA. Ook in de infrabranche pakken wij kansen om te investeren in duurzaam materieel. We zoeken altijd naar de juiste balans voor people, planet en profit. Dat betekent dat de échte oplossing varieert: van emissieloze oplossingen zoals elektrisch of waterstof aangedreven motoren tot emissiearme of hybride motoren. Veel van onze machines voldoen aan de stage 4- of stage 5-normen. Maar we gaan verder. Sinds 2019 investeren we in elektrisch materieel. Vanaf 2020 voegen we diverse elektrische machines toe aan ons wagenpark.

De échte oplossing varieert: van hybride tot elektrische oplossingen of speciale filtertechnieken.

​GPS-machinebesturing

Onze rupskranen, wiellaadschoppen en bulldozers kunnen we desgewenst voorzien van GPS. GPS-3D-machinebesturing maakt nauwkeurig werken mogelijk en levert een enorm efficiëntievoordeel. Door het gebruik van GPS-machinebesturing is het mogelijk met minimale inzet een maximaal resultaat te behalen. Al onze eigen GPS-systemen zijn standaard uitgerust met Topcon Sitelink3D, waardoor wij gemakkelijk op afstand support kunnen bieden. Een aantal voordelen van werken met GPS:

  • in de werkvoorbereiding worden fouten in het ontwerp geminimaliseerd, dit voorkomt stagnatie tijdens de uitvoering;
  • door gebruik van GPS machinebesturing kunnen werkgangen gecombineerd worden, dit bespaart aanzienlijk in uren en brandstofgebruik;
  • de nauwkeurigheid van het werk gaat omhoog, dit leidt tot minder verspilling van materialen en hogere dagproducties;
  • aanzienlijke besparing op uitzetwerkzaamheden;
  • ook het maken van machinemodellen behoort tot de mogelijkheden.

​Rijplaten en draglineschotten

Rijplaten beschermen de bodem, maken werken op lastige locaties mogelijk, zijn de oplossing voortijdelijke verhardingen en besparen kosten en CO2. Van Werven heeft maar liefst 15.000 rijplaten op voorraad in diverse soorten en maten, waaronder de rijplaat XL met een afmeting van 6000 x 3450 x 16 mm. Deze rijplaten bieden een oplossing als tijdelijke verharding op festivalterreinen, bouwgronden en tijdelijke parkeerterreinen.

Lees meer over de verhuur van rijplaten & draglineschotten