Menu

Kom langs op de Infra Relatiedagen in Hardenberg!

29 maart 2022

Dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 maart 2022 staat de evenementenhal in Hardenberg weer in het teken van grond-, weg- en waterbouw. Van Werven is hier, net als ruim 330 andere exposanten, aanwezig op de Infra Relatiedagen. Dit jaar focust de beurs volop op innovatie: iets waar Van Werven ook continu mee bezig is!

Harry Hertsenberg, directeur infra: “We kunnen de emissieproblematiek op allerlei manieren aanpakken, maar uiteindelijk komt het hierop neer: zo min mogelijk of zelfs helemaal geen brandstof toepassen. Gelukkig maken innovaties het mogelijk om de uitstoot terug te dringen. Wij van Van Werven vinden het gaaf om nieuwe technieken te gebruiken en échte oplossingen te vinden. Daar krijgen we energie van!”

Een aantal van deze oplossingen kunt u deze week ‘live’ bewonderen op de Infra Relatiedagen: onze elektrische Ahlmann, onze nieuwe accuboxen én de nieuwe zuigwagen.

 


Gratis toegang

Benieuwd? Onze collega’s ontmoeten u graag! U vindt Van Werven op stand 258 én in het materieelpark van de toekomst.
 
De Infra Relatiedagen vinden plaats in Hardenberg op 29, 30 en 31 maart van 13.00 uur – 21.00 uur. De Evenementenhal vind je aan de Energieweg 2 in Hardenberg. Bestel hier je (gratis) toegangskaarten online.

Verder lezen

Feestelijke cheque-uitreiking voor twaalf goede doelen

Feestelijke cheque-uitreiking voor twaalf goede doelen

21 maart 2022

Van Werven schenkt dit jaar €60.000 euro aan twaalf goede doelen. Op donderdag 17 maart kwam een groot aantal vrijwilligers langs op het hoofdkantoor in Oldebroek, om daar symbolisch een geldbedrag in ontvangst te nemen.

Lees meer
Unieke samenwerking twaalf afvalinzamelaars brengt emissievrije stadslogistiek dichterbij

Unieke samenwerking twaalf afvalinzamelaars brengt emissievrije stadslogistiek dichterbij

19 april 2022

Niet meer apart met eigen inzamelwagens de stad inrijden, maar het collectief laten uitvoeren door één neutrale wagen. Dat is het idee achter OpenWaste®, een samenwerking van twaalf Nederlandse afvalinzamelaars. Dankzij dit initiatief neemt de verkeersdrukte af en wordt schadelijke emissie (CO2, NOx en fijnstof) flink verminderd. Het is een belangrijke en doeltreffende stap die uiteindelijk in 2025 moet leiden tot emissievrije stadslogistiek.

Lees meer