Menu

Eindejaarsgift Van Werven naar tien goede doelen

27 december 2019

Van Werven maakt sinds een aantal jaar de keuze om geen relatiegeschenken te versturen rondom de feestdagen, maar dit geld te schenken aan enkele goede doelen. Een van onze kernwaarden is betrokkenheid en daarom vragen directie en aandeelhouders aan alle medewerkers om goede doelen aan te dragen. Ook dit jaar is hier met enthousiasme gehoor aan gegeven. 

In totaal deelt Van Werven ruim 30.000 euro uit aan doelen die zich inzetten aan mens en maatschappij. Stichting Timon is aangedragen door keurmeester Gerben van der Scheer en zijn vrouw Beatrix. Lees hier waarom zij zich inzetten voor stichting Timon.

Naast stichting Timon krijgen de volgende goede doelen een geldbedrag uitgereikt: ’s Heerenloo locatie Hellenbeek Elburg, Stichting Seed of Hope, Stichting Derde Wereld Hulp, Stichting Matchis, YwaM Guwahati, RKC, Gospel Recordings Nederland, Youth for Christ Zwolle en Stichting Fiets tegen Diabetes.

Verder lezen

Gewijzigde openingstijden tijdens vakantieperiode

Gewijzigde openingstijden tijdens vakantieperiode

13 december 2019

In verband met de aankomende vakantieperiode gelden er gewijzigde openingstijden voor onze recyclinglocaties in Balkbrug, Harderwijk, Hattemerbroek en Oldebroek. 

Lees meer
   Van Werven recyclet met groene stroom

Van Werven recyclet met groene stroom

10 januari 2020

Tweeduizend zonnepanelen sieren de daken van Van Werven Plastic Recycling in Biddinghuizen. Met de groene stroom wordt in de recyclinghallen uit plastic afval een nieuwe grondstof geproduceerd.

Lees meer