Menu

Van Werven recyclet met groene stroom

10 januari 2020

Tweeduizend zonnepanelen sieren de daken van Van Werven Plastic Recycling in Biddinghuizen. Met de groene stroom wordt in de recyclinghallen uit plastic afval een nieuwe grondstof geproduceerd.

Afgelopen november en december zijn de panelen op de daken van de bedrijfshallen geplaatst. Ton van der Giessen, CEO, vertelt: “Het laten plaatsen van de zonnepanelen en het gebruiken van de groene stroom past in onze langetermijnvisie die niet alleen gericht is op het terugwinnen van grondstoffen uit afval, maar ook uit het opwekken van duurzame energie.” Van der Giessen doelt op de vier windmolens die begin 2021 bij Hattemerbroek gaan draaien en twee andere vestigingen van Van Werven waar eveneens honderden zonnepanelen zijn aangebracht.

Circulaire economie

Mogelijk worden er in de toekomst nog meer initiatieven genomen om energie op te wekken. Van der Giessen: “Waar we kansen zien, maken we daar gebruik van. We hebben de ruimte en de middelen en het draagt bij aan het realiseren van de noodzakelijke circulaire economie.”

Verder lezen

Eindejaarsgift Van Werven naar tien goede doelen

Eindejaarsgift Van Werven naar tien goede doelen

27 december 2019

Van Werven maakt sinds een aantal jaar de keuze om geen relatiegeschenken te versturen rondom de feestdagen, maar dit geld te schenken aan enkele goede doelen. Een van onze kernwaarden is betrokkenheid en daarom vragen directie en aandeelhouders aan alle medewerkers om goede doelen aan te dragen. Ook dit jaar is hier met enthousiasme gehoor aan gegeven. 

Lees meer
Recyclingvestigingen open, graag betalen met pin

Recyclingvestigingen open, graag betalen met pin

13 maart 2020

In verband met het Corona-virus is het op onze recyclingvestigingen enkel nog mogelijk om met de pinpas te betalen. Contante betalingen worden tot nader order niet geaccepteerd. Onze recyclingvestigingen zijn wel gewoon geopend. 

Lees meer