Menu

Recyclingvestigingen open, graag betalen met pin

13 maart 2020

In verband met het Corona-virus is het op onze recyclingvestigingen enkel nog mogelijk om met de pinpas te betalen. Contante betalingen worden tot nader order niet geaccepteerd. Onze recyclingvestigingen zijn wel gewoon geopend. 

De maatregelen van de Nederlandse regering om de verspreiding van het Coronavirus te beperken, kunnen u niet ontgaan zijn. Ook voor Van Werven is veiligheid en gezondheid van groot belang. We nemen daarom een aantal praktische aatregelen om het risico op besmetting te beperken. 
 • Bezoekers van onze recyclingvestigingen vragen we daarom om met de pinpas te betalen. Contante betalingen worden niet geaccepteerd. 
   
 • Rolcontainer klanten vragen we om de rolcontainers zoveel mogelijk buiten uw bedrijf aan te bieden
   
 • Bij het tekenen van afleverbonnen of begeleidingsbrieven wordt aan klanten verzocht om een eigen pen te gebruiken en persoonlijk contact met onze chauffeurs te vermijden;
   
 • Kortom, houd te allen tijde afstand van onze weegbrugmedewerkers/chauffeurs en voorkom fysiek contact.
Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking en begrip. 

Onze recyclingvestigingen zijn geopend volgens de normale openingstijdden. Klik hier voor de locaties en actuele openingstijden. 

 

Verder lezen

  Van Werven recyclet met groene stroom

Van Werven recyclet met groene stroom

10 januari 2020

Tweeduizend zonnepanelen sieren de daken van Van Werven Plastic Recycling in Biddinghuizen. Met de groene stroom wordt in de recyclinghallen uit plastic afval een nieuwe grondstof geproduceerd.

Lees meer
Symbolische start aanleg windmolenpark Hattemerbroek

Symbolische start aanleg windmolenpark Hattemerbroek

20 april 2020

Op vrijdag 17 april startten de eerste werkzaamheden voor de realisatie van vier windturbines bij knooppunt Hattemerbroek. De windturbines hebben een totaal vermogen van 14,4 MW en wekken jaarlijks voldoende energie op voor het verbruik van ongeveer 11.000 huishoudens. Initiatiefnemer Jan van Werven en wethouder Bob Bergkamp deden - op gepaste afstand van elkaar - een symbolische starthandeling.

Lees meer