Menu

De elektrificatie van het Kamperlijntje

16 augustus 2017

Op de Kamperlijn, het spoor tussen Zwolle en Kampen, gaan elektrische treinen rijden. Om dat te realiseren wordt het traject aangepast en vernieuwd. BAM Infra Rail heeft opdracht gekregen het spoor klaar te maken voor de komst van de elektrische treinen. Van Werven was één van de dienstverleners die meewerkte aan een deel van het project.

Begin juni startte het werk aan het dertien kilometer lange spoortraject door de aanleg van onder andere 260 bovenleidingmasten en het vernieuwen van het spoorgrind (ballast), de bielzen (dwarsliggers) en spoorstaven. Bij station Kampen wordt het perron langer en breder en komt er een nieuw plein voor het station voorzien van bankjes met uitzicht op de IJssel en de skyline van Kampen. De verbetering is een gezamenlijk project van de provincie Overijssel, gemeenten Kampen en Zwolle en ProRail.

Van Werven schreef een case over dit project en maakte video- en dronebeelden gedurende het project. Bekijk hier de projectcase. 

Verder lezen

Vacature: stagiair ICT-beheerder

Vacature: stagiair ICT-beheerder

08 augustus 2017

Van Werven Infra & Recycling, locatie Oldebroek, heeft een leerzame stageplek ICT-beheerder beschikbaar op de afdeling ICT. Voor deze stageplek zoeken we iemand die de mbo-opleiding ICT-beheerder volgt en voor minimaal vijf maanden beschikbaar is. 
 

Lees meer
Vacature: Vrachtwagenmonteur

Vacature: Vrachtwagenmonteur

06 september 2017

Voor onze vestiging in Oldebroek zijn wij op zoek naar een ervaren Vrachtwagenmonteur. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor service en onderhoud van oprijauto’s, trekkers, autokranen, containerauto’s, vuilnisauto’s en zandauto’s.

 

Lees meer