Menu

Vacature: stagiair ICT-beheerder

8 augustus 2017

Van Werven Infra & Recycling, locatie Oldebroek, heeft een leerzame stageplek ICT-beheerder beschikbaar op de afdeling ICT. Voor deze stageplek zoeken we iemand die de mbo-opleiding ICT-beheerder volgt en voor minimaal vijf maanden beschikbaar is. 
 

Samen met onze afdeling ICT werk je mee aan de dagelijkse gang van zaken en ondersteun je de afdeling met alle voorkomende werkzaamheden. Voor deze stageplaats heeft het onze voorkeur dat je beschikt over rijbewijs B.

Lees verder voor meer informatie / solliciteren

Verder lezen

Case: 5,5 kilometer werkterrein dankzij rijbaanhout

Case: 5,5 kilometer werkterrein dankzij rijbaanhout

07 augustus 2017

De Rijnlandroute is een nieuwe verbindingsweg tussen Katwijk en de A4 bij Leiden. De provincie Zuid-Holland heeft opdracht gegeven tot dit nieuwe tracé, om zo knelpunten op te lossen en bij te dragen aan een betere doorstroming van de regio.

Lees meer
De elektrificatie van het Kamperlijntje

De elektrificatie van het Kamperlijntje

16 augustus 2017

Op de Kamperlijn, het spoor tussen Zwolle en Kampen, gaan elektrische treinen rijden. Om dat te realiseren wordt het traject aangepast en vernieuwd. BAM Infra Rail heeft opdracht gekregen het spoor klaar te maken voor de komst van de elektrische treinen. Van Werven was één van de dienstverleners die meewerkte aan een deel van het project.

Lees meer