Menu

Case: 5,5 kilometer werkterrein dankzij rijbaanhout

7 augustus 2017

De Rijnlandroute is een nieuwe verbindingsweg tussen Katwijk en de A4 bij Leiden. De provincie Zuid-Holland heeft opdracht gegeven tot dit nieuwe tracé, om zo knelpunten op te lossen en bij te dragen aan een betere doorstroming van de regio.

Het verleggen van de wegen is echter niet mogelijk zonder eerst kilometers onderliggende gasleiding in de omgeving te verleggen. Het zou onmogelijk zijn om op deze locatie te werken zonder het gebruik van extra draagkracht. Omdat we het materiaal na gebruik willen toepassen in het tracé, levert Van Werven rijbaanhout, een product dat passend is bij veen.” De aannemer zal na acht maanden werken het project in oktober opleveren. 

Lees de case.

Verder lezen

Diepploegen met 900 PK in de polder

Diepploegen met 900 PK in de polder

19 juli 2017

Een Fendt 1050 en 939, samen goed voor meer dan 900pk, trekken de ploeg op 1 meter 45 door de grond op een perceel aan de Hoekwantweg in Biddinghuizen. Van Werven schafte beide trekkers recent aan. Niet nieuw zijn de zelf gebouwde ploegen en de ervaren chauffeurs. 

Lees meer
Vacature: stagiair ICT-beheerder

Vacature: stagiair ICT-beheerder

08 augustus 2017

Van Werven Infra & Recycling, locatie Oldebroek, heeft een leerzame stageplek ICT-beheerder beschikbaar op de afdeling ICT. Voor deze stageplek zoeken we iemand die de mbo-opleiding ICT-beheerder volgt en voor minimaal vijf maanden beschikbaar is. 
 

Lees meer