Menu

Vacature: Vrachtwagenmonteur

6 september 2017

Voor onze vestiging in Oldebroek zijn wij op zoek naar een ervaren Vrachtwagenmonteur. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor service en onderhoud van oprijauto’s, trekkers, autokranen, containerauto’s, vuilnisauto’s en zandauto’s.

 

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het onderhouden van diverse soorten vrachtwagen, het repareren van storingen aan transportmaterieel (eventueel op locatie) en het onderhouden en repareren van aanhangers, diepladers en overig materieel. 

Lees verder voor meer informatie / solliciteren

Verder lezen

De elektrificatie van het Kamperlijntje

De elektrificatie van het Kamperlijntje

16 augustus 2017

Op de Kamperlijn, het spoor tussen Zwolle en Kampen, gaan elektrische treinen rijden. Om dat te realiseren wordt het traject aangepast en vernieuwd. BAM Infra Rail heeft opdracht gekregen het spoor klaar te maken voor de komst van de elektrische treinen. Van Werven was één van de dienstverleners die meewerkte aan een deel van het project.

Lees meer
Voor succesvol recyclen van kunststof is lange adem nodig

Voor succesvol recyclen van kunststof is lange adem nodig

21 september 2017

Terwijl het Centraal Planbureau constateert dat het recyclen van folies uit huishoudelijk afval weinig milieuwinst oplevert, geldt het tegenovergestelde voor de recycling van harde kunststoffen zoals kratjes, meubilair, buizen en emmers. Ruim 95% van de kunststoffen die binnen komen bij Van Werven worden hoogwaardig gerecycled. 

Lees meer