Menu

Zaterdag kijkdag veilingstukken Van Werven

19 september 2019

“Hergebruik is de overtreffende trap van recyclen!”, aldus Steven Visser, business developer bij Van Werven, over de veiling van het overtollig materieel. Zaterdag 21 september is de kijkdag voordat er ruim honderd items onder de virtuele hamer gaan.

Shovels, dumpers, rupskranen, vrachtwagens, luxe auto’s en hulpstukken worden aangeboden. Het machinepark van Van Werven wordt regelmatig geüpdatet met modern materieel. Oudere machines en hulpstukken en materieel wat te weinig wordt gebruikt, wordt geveild door Troostwijk. Visser: “Het is mooi dat de machines een nieuw leven kunnen krijgen bij een volgende eigenaar. Onze ervaring is dat klanten uit heel Europa geïnteresseerd zijn in de veiling.”
 

Informatie veiling

De online veiling is van start gegaan op 10 september en sluit dinsdag 24 september aanstaande. Op zaterdag 21 september is er van 10.00 tot 16.00 uur een kijkdag aan de Verlengde Looweg in Oldebroek. Klik hier om direct naar de veiling te gaan.

Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al ruim70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit vijftien vestigingen actief in binnen- en buitenland.

         

Verder lezen

Nieuw beleid omtrent ‘Tijdelijk handelingskader PFAS’

Nieuw beleid omtrent ‘Tijdelijk handelingskader PFAS’

23 juli 2019

Op 8 juli 2019 heeft de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat een tijdelijk handelingskader PFAS ingesteld. Als gevolg daarvan heeft Van Werven zijn beleid omtrent PFAS-houdende grond en baggerspecie aangepast.

Lees meer
Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

25 januari 2017

Van Werven heeft op 24 januari in Den Haag mede het Grondstoffen Akkoord ondertekend. Hierin staan afspraken om de Nederlandse economie te laten draaien op herbruikbare grondstoffen. Namens het kabinet tekenden staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) en minister Kamp (Economische Zaken).  

Lees meer