Menu

Recyclingvestiging Balkbrug open

17 oktober 2019

De recyclingvestiging van Van Werven in Balkbrug is net als gebruikelijk geopend. Van ’s morgens 07.00 uur tot ’s middags 17.00 uur is iedereen die afval wil inleveren bij de milieustraat, van harte welkom.

Afgelopen maandag op dinsdagnacht woedde er een felle brand op het terrein en verwoestte een loods van de vestiging. We danken alle betrokken hulpdiensten voor hun inzet, de buurt voor de betrokkenheid en we zijn dankbaar dat er geen gewonden zijn gevallen.

Lees hier meer achtergrondinformatie over de brand.

Verder lezen

Zaterdag kijkdag veilingstukken Van Werven

Zaterdag kijkdag veilingstukken Van Werven

19 september 2019

“Hergebruik is de overtreffende trap van recyclen!”, aldus Steven Visser, business developer bij Van Werven, over de veiling van het overtollig materieel. Zaterdag 21 september is de kijkdag voordat er ruim honderd items onder de virtuele hamer gaan.

Lees meer
Van Werven breidt aanbod betonstapelblokken uit

Van Werven breidt aanbod betonstapelblokken uit

22 oktober 2019

Van Werven produceert duurzame betonstapelblokken in diverse afmetingen. Een van onze klanten is de gemeente Epe. In het dorp Vaassen zijn ze gestapeld om een depotruimte in vakken te verdelen. Projectleider infrastructuur van de gemeente Epe, Robert Ruiterkamp, vertelt over zijn ervaring met de blokken.
 

Lees meer