Menu

Wilfred van Werven is de nieuwe CEO van Van Werven

1 november 2023

Per 1 november 2023 is Wilfred van Werven (46) benoemd als de nieuwe CEO van familiebedrijf Van Werven Holding uit Oldebroek. De huidige CEO Ton van der Giessen, die 13 jaar geleden aan het roer kwam, gaat per 1 november met pensioen en draagt zijn taak over aan de derde generatie Van Werven in het bedrijf. Wilfred zal samen met Tjaco Naaktgeboren (45) als CFO de raad van bestuur vormen van Van Werven Holding.

In 2010, rond het 65-jarig bestaan van Van Werven, werd Ton van der Giessen aangesteld als CEO van het familiebedrijf. Van Werven werd daarmee voor het eerst in haar geschiedenis geleid door iemand buiten de familie. “Op dat moment was dat voor ons de beste stap die we konden nemen.”, zegt Wilfred van Werven. “We zijn Ton enorm dankbaar voor zijn tijd en energie waarmee hij ons familiebedrijf verder heeft gebracht.”

Bedrijf in ontwikkeling
Met het pensioen van Ton van der Giessen is er door de Raad van Commissarissen en het STAK gezocht naar een nieuwe CEO voor het bedrijf. William van Niekerk, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wilfred van Werven is de man om Van Werven de komende jaren succesvol verder te brengen en we kijken uit naar de samenwerking met Wilfred en Tjaco. Zij hebben de afgelopen jaren het leiderschap getoond dat we de komende jaren nodig hebben. We zijn Ton van der Giessen dankbaar om tot aan zijn pensioen Van Werven te hebben geleid en stellen vast dat Van Werven de afgelopen jaren met hem een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. We bedanken Ton daarvoor en wensen Wilfred en Tjaco veel succes!”

“De familie staat voor de lange termijn continuïteit van Van Werven. Met deze directiewisseling neemt Wilfred het stokje over van Ton om samen met Tjaco én met alle andere collega’s de ondernemende koers van Van Werven vast te houden. Een mooie stap voor ons familiebedrijf. We wensen Wilfred veel succes met deze volgende stap en danken Ton voor zijn inzet en betrokkenheid.”, aldus Ilse Matser, voorzitter en woordvoerder van het STAK.


Wilfred van Werven is altijd actief geweest in het familiebedrijf. De laatste jaren was hij directeur Afvalinzameling & Recycling en sinds begin 2023 is hij aangesteld als COO in de directie. Cor van Werven, medeaandeelhouder en broer van Wilfred, blijft als technisch directeur actief binnen het bedrijf. De taken die Ton van der Giessen op zich nam voor de Plastic Recycling divisie, zullen worden overgenomen door de nieuwe Managing Director, Eric van Roekel.
 

Verder lezen

Plastic Recycling Van Werven krijgt de einde-afvalstatus voor harde plastics

Plastic Recycling Van Werven krijgt de einde-afvalstatus voor harde plastics

09 oktober 2023

Plastic Recycling Van Werven heeft de einde-afvalstatus gekregen voor haar recyclaat. Hiermee zijn de harde plastics geen afvalstof meer, maar grondstof voor nieuwe producten. Van Werven sluit hiermee de kringloop van harde plastics en brengt de circulaire economie een stap dichterbij.

Lees meer
2 december kijkdag voor grote veiling machines en hulpstukken

2 december kijkdag voor grote veiling machines en hulpstukken

29 november 2023

Op zaterdag 2 december is de kijkdag voor de grote veiling van machines en hulpstukken op onze vestiging aan de Verlengde Looweg. Naast shovels, dumpers en gravers, gaan ook een honderdtal hulpstukken onder de hamer. Van 10.00-16.00 uur is er de gelegenheid om de veilingstukken te bekijken. De veiling zelf sluit op maandagavond 4 december.

Lees meer