Menu

2 december kijkdag voor grote veiling machines en hulpstukken

29 november 2023

Op zaterdag 2 december is de kijkdag voor de grote veiling van machines en hulpstukken op onze vestiging aan de Verlengde Looweg. Naast shovels, dumpers en gravers, gaan ook een honderdtal hulpstukken onder de hamer. Van 10.00-16.00 uur is er de gelegenheid om de veilingstukken te bekijken. De veiling zelf sluit op maandagavond 4 december.

“De machines en hulpstukken zijn grotendeels overtollig materieel en stukken die zijn meegekomen met de overname van Van der Stoel transport en machineverhuur in Badhoevedorp.”, zegt directeur Cor van Werven.

Alle stukken zijn te zien op de website van Troostwijk Auctions, waar ook de biedingen uitgebracht kunnen worden.

De kijkdag is op 2 december aan de Verlengde Looweg 7 in Oldebroek. Hier zijn de machines en hulpstukken te bezichtigen. De containerbakken zijn te bekijken op het depot aan de Duurzaamheidstraat (kruising Middeldijk) in Hattemerbroek.

Verder lezen

Wilfred van Werven is de nieuwe CEO van Van Werven

Wilfred van Werven is de nieuwe CEO van Van Werven

01 november 2023

Per 1 november 2023 is Wilfred van Werven (46) benoemd als de nieuwe CEO van familiebedrijf Van Werven Holding uit Oldebroek. De huidige CEO Ton van der Giessen, die 13 jaar geleden aan het roer kwam, gaat per 1 november met pensioen en draagt zijn taak over aan de derde generatie Van Werven in het bedrijf. Wilfred zal samen met Tjaco Naaktgeboren (45) als CFO de raad van bestuur vormen van Van Werven Holding.

Lees meer
Werkzaamheden weegbrug

Werkzaamheden weegbrug

05 februari 2024

Door onderhoud aan onze weegbruggen op de recycling vestigingen zullen ze tijdelijk gesloten zijn op de volgende datums en tijdstippen.

Lees meer