Menu

vanwervenkleding.nl uitgebreid met unieke runningkleding

13 april 2018

In mei 2017 lanceerde Van Werven infra & recycling uit Oldebroek een eigen sportkledinglijn. Deze unieke lijn is vanaf 13 maart 2018 uitgebreid met runningkleding. Op www.vanwervenkleding.nl is vanaf nu wieler-, schaats- én runningkleding te bestellen in de subtiele stijl van Van Werven.

Van Werven was jarenlang als hoofdsponsor betrokken bij het gelijknamige marathonschaatsteam. Na zeven jaar kwam daar in 2015 een einde aan. De tijd van groen-gele schaats-, skeeler- en fietspakken was daarmee officieel voorbij, maar de passie voor sporten is blijvend (en de vraag naar Van Werven sportkleding bleef). Van Werven nam daarom het initiatief tot het ontwikkelen van een eigen kledinglijn.


 

Kleding met een verhaal

“Deze kleding vertelt het verhaal van Van Werven”, legt Wilfred van Werven uit. “En dat verhaal willen we delen met iedereen die onze kleding koopt. De verschillende elementen op deze kleding hebben een betekenis. Onze kernwaarden vind je terug, 45 staat voor ons oprichtingsjaar 1945 en de kreet #hardwerken op de binnenkant van de kraag daagt de drager uit om altijd het beste uit zichzelf te halen. Bij elk verkocht artikel wordt een kaartje meegeleverd waarop de betekenis van de kleding te vinden is.”


Supporter van sport

“Sport heeft in de hele geschiedenis van ons bedrijf al een belangrijke rol gespeeld. We zijn supporter van sport. Met deze kledinglijn hopen we onze medewerkers en omgeving te stimuleren om het plezier erin te gaan ontdekken of te behouden.”
 
De sportkleding van het hoogwaardige merk Craft en heeft een stoere, casual look. De nieuwe runningkleding is er voor zowel dames als heren en in verschillende varianten. Men kan kiezen voor een lange tight, short tight of een woven short. Er is daarnaast keuze uit lange mouwen voor de frisse dagen en korte mouwen. De kleding is ook zeer geschikt voor andere sportieve activiteiten, zoals bootcamptrainingen of work-outs in de sportschool.
 

Veel korting

De kleding is online te bestellen op www.vanwervenkleding.nl en bij Stouwdam Sport uit Wezep en wordt door Van Werven met een speciale korting aangeboden. Al vanaf 49,75 euro heb je een complete zomerset runningkleding (shirt en korte broek). De kleding is beschikbaar voor iedereen.
 

Waar kun je het kopen?

Ga naar www.vanwervenkleding.nl en bestel het vandaag nog online. Je kunt ook naar Stouwdam Sport in Wezep (Rondweg 60) rijden. Daar ligt de kleding op voorraad en is er de mogelijkheid om de kleding te passen.

 

Verder lezen

Nieuwe was- en maallijn Lanaken

Nieuwe was- en maallijn Lanaken

05 april 2018

Begin 2018 is in Lanaken (België) gestart met de uitbreiding van de vestiging aldaar. De Kunststof Recycling vestiging wordt uitgebreid met een nieuwe was- en maallijn. Vanaf dan kan er, naast gesorteerd en geshredderd, ook gewassen en gemalen worden. Op die manier levert deze vestiging zelf zijn eindproducten op. De eerste werkzaamheden zijn inmiddels verricht en medio juni zal de nieuwe lijn in productie zijn.

Lees meer
​Van Werven aanwezig op Plastic Recycling Show in RAI Amsterdam

​Van Werven aanwezig op Plastic Recycling Show in RAI Amsterdam

20 april 2018

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, is Van Werven ook dit jaar aanwezig op de vakbeurs Plastic Recycling Show in de RAI te Amsterdam. Zo’n 80 bedrijven in de recyclingbranche zullen als standhouder aanwezig zijn. Daarnaast worden er inspirerende sessies georganiseerd.

Lees meer