Menu

​Van Werven aanwezig op Plastic Recycling Show in RAI Amsterdam

20 april 2018

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, is Van Werven ook dit jaar aanwezig op de vakbeurs Plastic Recycling Show in de RAI te Amsterdam. Zo’n 80 bedrijven in de recyclingbranche zullen als standhouder aanwezig zijn. Daarnaast worden er inspirerende sessies georganiseerd.

Er is een brede selectie uit de recyclingindustrie vertegenwoordigd op de PRS, waaronder leveranciers van machines en equipment voor recycling, materiaalleveranciers, compounders, pre-processors, kunststofrecyclers, afvalmanagementspecialisten en industriële organisaties en associaties. Van Werven is te vinden op stand G14.
 

Circulair symbool

Van Werven wil zijn bijdrage aan een circulaire samenleving op deze beurs tastbaar maken met een circulair symbool. EcoBirdy heeft een uniek concept bedacht en Van Werven betrokken bij de uitvoering hiervan. Het laat zien hoe speelgoed uit grof huishoudelijk kunststofafval weer 100% kan worden hergebruikt. Met de secundaire grondstoffen van Van Werven heeft ecoBirdy nieuwe producten gemaakt. Zoals een klein kinderstoeltje van afgedankt kinderspeelgoed.
 
Het project is een exclusieve samenwerking tussen het Belgische designmerk en de Nederlandse kunststofrecycler. Met behulp van de Europese Unie is het project opgezet in meerdere landen. Doel is om kinderen al op jonge leeftijd vertrouwd te maken met hergebruik.


 

Informatie

Wij ontmoeten u graag op onze stand G14, voor meer informatie over onze recycling van gemengde harde kunststoffen en onze visie op een circulaire samenleving. De Plastic Recycling Show Europe vindt plaats op 24 en 25 april aanstaande in de RAI Amsterdam. De beurs wordt gehouden in hal 11, die bereikbaar is via entree C.

Klik hier om je aan te melden (gratis) voor de PRS Europe.
 
24 april 2018 | 10.00 – 17.00 uur
25 april 2018 | 10.00 – 16.00 uur
 
RAI Amsterdam
Europaplein
1078 GZ, Amsterdam, Netherlands

Verder lezen

vanwervenkleding.nl uitgebreid met unieke runningkleding

vanwervenkleding.nl uitgebreid met unieke runningkleding

13 april 2018

In mei 2017 lanceerde Van Werven infra & recycling uit Oldebroek een eigen sportkledinglijn. Deze unieke lijn is vanaf 13 maart 2018 uitgebreid met runningkleding. Op www.vanwervenkleding.nl is vanaf nu wieler-, schaats- én runningkleding te bestellen in de subtiele stijl van Van Werven.

Lees meer
Uitnodiging Pensioenfeest Jan van Werven

Uitnodiging Pensioenfeest Jan van Werven

15 mei 2018

Na 40 jaar werken heeft Jan van Werven besloten om te gaan genieten van zijn pensioen. Ter gelegenheid daarvan wordt vrijdag 18 mei zijn pensioenfeest gehouden. 

Lees meer