Menu

Uitnodiging Pensioenfeest Jan van Werven

15 mei 2018

Na 40 jaar werken heeft Jan van Werven besloten om te gaan genieten van zijn pensioen. Ter gelegenheid daarvan wordt vrijdag 18 mei zijn pensioenfeest gehouden. 

De veelzijdigheid van Jan is voor Van Werven in al deze jaren van grote invloed en betekenis geweest. Van Werven biedt iedereen die op welke wijze dan ook met hem in contact is geweest, graag de gelegenheid om hem persoonlijk te spreken en de hand te drukken.

Komende vrijdag, 18 mei is iedereen die dat wenst van 15.30 tot 18.00 uur van harte uitgenodigd bij At Sea in Dronten (Drontermeerdijk 13). Graag opgeven via vanwerven.nl/pensioenfeest.

Verder lezen

​Van Werven aanwezig op Plastic Recycling Show in RAI Amsterdam

​Van Werven aanwezig op Plastic Recycling Show in RAI Amsterdam

20 april 2018

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, is Van Werven ook dit jaar aanwezig op de vakbeurs Plastic Recycling Show in de RAI te Amsterdam. Zo’n 80 bedrijven in de recyclingbranche zullen als standhouder aanwezig zijn. Daarnaast worden er inspirerende sessies georganiseerd.

Lees meer
ecoBirdy wint prestigieuze award dankzij grondstoffen Van Werven

ecoBirdy wint prestigieuze award dankzij grondstoffen Van Werven

23 mei 2018

ecoBirdy heeft de Good Design Award gewonnen in de categorie productdesign. De producten van ecoBirdy zijn voor 100% gemaakt met hergebruikte grondstoffen van Van Werven. Het is de hoogst gewaardeerde prijs in ontwerpinnovatie in Australië. Afgelopen week is deze award uitgereikt tijdens de jaarlijkse Good Design Awards Ceremony in Sydney.

Lees meer