Menu

Van Werven tekent ‘speciaal’ contract met Arma Keukens en Sanitair

3 december 2019

Afvalinzamelaar Van Werven en Arma Keukens en Sanitair uit Nunspeet hebben hun samenwerking verlengd voor de komende vijf jaar. Hiermee zorgt Van Werven er de komende jaren weer voor dat het afval gerecycled wordt. Bovendien is er gehoor gegeven aan een bijzonder ‘containerverzoek’.

Met de verhuizing van Arma Keukens en Sanitair naar een nieuw pand, vroeg Arma of Van Werven het plaatje kloppend wilde maken door zwarte containers te leveren. Bedrijfsleider van Arma, Wouter Roordink, vertelt: “Klanten die bij ons op bezoek komen, kunnen zien dat we oog hebben voor elk detail. Het pand, de showroom, de bussen, het personeel, het buitenterrein en onze afval verwerking: alles moet kloppen! Met deze zwarte containers op het buitenterrein klopt het gehele plaatje.” Jochem Pruim, accountmanager, legt uit dat Van Werven graag meedenkt met de klant: “De containers hebben een mooie uitstraling gekregen en zijn daarmee representatief voor de kwaliteit waar Van Werven voor staat.”
 

Snelle afhandeling ledigen containers

Arma Keukens en Sanitair heeft speciaal voor de 40m3 container een put laten aanleggen waar deze in geplaatst wordt. Op deze manier kan de container makkelijk gevuld worden. Eind deze week verhuist Arma. Als de verhuizing goed verloopt, is komend weekend alles in orde voor de komende jaren en wordt er uitgekeken naar een goede samenwerking. Roordink: “Al jaren hebben we een goede samenwerking door onder meer het nauwe contact tussen onze magazijnmedewerkers en het kantoorpersoneel en de chauffeurs van Van Werven. Als er een aanvraag is voor lediging van de containers wordt er snel gehandeld. Bovendien wordt er door Van Werven goed meegedacht om het afval op een juiste manier te sorteren en af te voeren. Wij vinden het belangrijk dat onze restproducten, grondstoffen voor anderen zijn.”

Van Werven wenst Arma Keukens en Sanitair een succesvolle opening toe en veel zegen in het nieuwe pand.

Verder lezen

Feest voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

Feest voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

02 december 2019

Tien eregasten stonden afgelopen vrijdagavond centraal tijdens de receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers van Van Werven. Met een opkomst van bijna vijfhonderd gasten was het feest een groot succes.

Lees meer
Eindejaarsgift Van Werven naar tien goede doelen

Eindejaarsgift Van Werven naar tien goede doelen

27 december 2019

Van Werven maakt sinds een aantal jaar de keuze om geen relatiegeschenken te versturen rondom de feestdagen, maar dit geld te schenken aan enkele goede doelen. Een van onze kernwaarden is betrokkenheid en daarom vragen directie en aandeelhouders aan alle medewerkers om goede doelen aan te dragen. Ook dit jaar is hier met enthousiasme gehoor aan gegeven. 

Lees meer