Menu

Feest voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

2 december 2019

Tien eregasten stonden afgelopen vrijdagavond centraal tijdens de receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers van Van Werven. Met een opkomst van bijna vijfhonderd gasten was het feest een groot succes.

Jaarlijks houdt Van Werven een receptie voor gepensioneerden en werknemers die vijfentwintig jaar of langer in dienst zijn. Alex van Kolthoorn en Henk Rozeboom zijn 25 jaar in dienst. Vijf medewerkers zijn maar liefst veertig jaar in dienst, namelijk Eimert van den Bosch, Ep Bovendorp, Beerd van Heerde, Harm Schoonhoven en Lieuwe van de Veen. Daarnaast gaan Jan van Alten, Gerrit Dijkgraaf en Hennie ten Hove dit jaar met pensioen. De medewerkers werden door de directie van Van Werven in het zonnetje gezet en medewerker Ep Bovendorp sprak, namens de eregasten, in een lovende speech zijn dankwoord naar Van Werven uit.
 

Feestelijke receptie

Om dit gedenkwaardige moment te vieren, biedt Van Werven deze werknemers een receptie aan. Vele mensen uit Oldebroek en omstreken kwamen naar Coelenhage in Wezep om de jubilarissen en gepensioneerden hun felicitatie over te brengen. Van Werven kijkt terug op een geslaagde feestavond. 

Verder lezen

​Minister uit Australië op bezoek bij Van Werven Plastic Recycling

​Minister uit Australië op bezoek bij Van Werven Plastic Recycling

29 november 2019

Plastic afval is een wereldwijd probleem. De oplossing hiervoor start bij bewustwording, politieke keuzes en betrokken ondernemerschap. Ook in Australië zoekt men naar de juiste aanpak. Voor inspiratie en bewezen oplossingen bezocht een Australische delegatie Van Werven in Biddinghuizen.

Lees meer
Aangepast handelingskader voor hergebruik van PFAS-houdende grond en baggerspecie

Aangepast handelingskader voor hergebruik van PFAS-houdende grond en baggerspecie

03 december 2019

In een brief van 8 juli 2019 heeft Staatssecretaris Van Veldhoven de Tweede Kamer het ‘Tijdelijk handelingskader voor hergebruik van PFAS-houdende grond en baggerspecie' aangeboden. Op basis van dit handelingskader hebben wij ons acceptatiebeleid aangepast, hierover hebben wij u op 19 juli jl. geïnformeerd.

Lees meer