Menu

Van Werven op 4 en 5 november op PRSE Amsterdam

2 november 2021

Van Werven plastic recycling is op 4 en 5 november te vinden op de Plastic Recycling Show Europe (PRSE) in de RAI te Amsterdam. Deze internationale beurs is gericht op de hele kunststofbranche. Bezoek ons op stand C23.

Juist deze week staat het klimaat hoog op de agenda, nu de klimaattop in het Schotse Glasgow wordt gehouden. Kunststofrecycling is bij uitstek een klimaatkans die we niet moeten laten liggen. Overheden geven miljarden uit om de CO2-emissie te reduceren. Wat vaak wordt vergeten, is de bijdrage die plastic recycling kan leveren aan het verminderen van CO2-emissie. Iedere ton aangeleverd bij een plastic recyclingbedrijf, bespaart namelijk meer CO2 dan één elektrische auto per jaar. Van Werven produceert jaarlijks zo’n 150 miljoen recyclaat, wat gelijkstaat aan de CO2-besparing van 250.000 elektrische auto’s.
 

Gratis toegang

Plastic recycling levert dus dubbele winst op. Juist daarom is het belangrijk dat de kunststofrecyclingbranche samenkomt op deze beurs. Van Werven hoopt zijn relaties te ontmoeten en nieuwe contacten op te bouwen. Ton van der Giessen: “We blijven vernieuwen en ontwikkelen en zetten ons graag in om niet alleen grondstoffen te behouden, maar ook klimaatkansen te pakken. Wil je meer weten over CO2-besparing, ons proces, onze hoogwaardige producten óf onze lobby, dan spreek ik je graag.”
 
Van Werven staat op stand C23. Kaarten voor de beurs zijn gratis te bestellen via deze link. Op de website van PRSE vind je meer informatie over de Plastic Recycling Show Europe.

Plastics Recycling Show Europe (PRSE)
Stand C23
Donderdag 4 november     10.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag 5 november            10.00 uur – 16.00 uur
 
RAI Amsterdam
Hal 7
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Verder lezen

Van Werven start internationale machinehandel

Van Werven start internationale machinehandel

25 oktober 2021

Van Werven gaat de handel weer in! Daarmee wordt een lang gekoesterde wens van technisch directeur Cor van Werven vervuld én een familietraditie voortgezet. Handelen zit nu eenmaal in het bloed van een Van Werven. De nieuwe website www.vanwerven-machinery.com moet ervoor zorgen dat overtollig Van Werven-materieel straks internationaal verkocht wordt.

Lees meer
Van Werven voegt zuigwagen toe aan machinepark

Van Werven voegt zuigwagen toe aan machinepark

05 november 2021

Begin 2022 breidt Van Werven zijn machinepark uit met een op afstand bestuurbare zuigwagen. ‘Grondzuigen’ is een moderne techniek die de ondergrondse infrastructuur blootlegt, zonder in de bodem aanwezige boomwortels, kabels en leidingen te beschadigen. Deze manier van ‘graven’ is vooral van meerwaarde op risicovolle locaties en op plekken waar de ruimte beperkt is.

Lees meer