Menu

Van Werven voorgedragen voor Gelderse Familiebedrijven Award 2020

3 september 2020

Op 18 november vindt de derde jaargang van de verkiezing van 'het beste familiebedrijf van Gelderland' plaats. Van Werven is vanmorgen voorgedragen voor deze award. Broers Wilfred, Cor en Herbert van Werven waren hiervoor met vier andere familiebedrijven uit gemeente Oldebroek aanwezig bij van Guilik. 

Binnen de gemeente Oldebroek konden inwoners en het bedrijfsleven gegadigden aandragen voor de Gelderse Familiebedrijven Award. Naast Van Werven zijn slagerij van Guilik, slagerij van de Weg, kwekerij Hoekert en de DA in Wezep voorgedragen. Wilfred: “In december 1945 startte Willem van Werven met zijn eenmanszaak; exact 75 jaar geleden. Hier zijn we trots op en dankbaar voor. Het is mooi dat wij precies in ons jubileumjaar in dit rijtje van prachtige Oldebroekse familiebedrijven mogen staan."

Derde editie

Het is de derde keer dat de verkiezingen voor ‘het beste familiebedrijf van Gelderland’ plaatsvinden. De verkiezing op 18 november in Arnhem is een initiatief van het Gelders Familiebedrijven Gilde. Wethouder Liesbeth Vos: “De familiebedrijvenaward onderstreept het belang van familiebedrijven voor de economie. Deze verkiezing is een mooie kans om familiebedrijven in de gemeente Oldebroek op de kaart te zetten.” 

Verder lezen

Duurzame primeur Ahlmann & Van Werven

Duurzame primeur Ahlmann & Van Werven

15 juli 2020

Graag nodigen wij je uit een wereldpremière bij te wonen op YouTube. Vandaag, woensdag 15 juli 2020 om 13.00 uur gaan we live.

Lees meer
Wethouder Bergkamp plaatst eerste vibropaal Windmolenpark Hattemerbroek

Wethouder Bergkamp plaatst eerste vibropaal Windmolenpark Hattemerbroek

11 september 2020

Op vrijdag 11 september plaatste wethouder Bergkamp van de gemeente Oldebroek de eerste vibropaal voor Windmolenpark Hattemerbroek. In totaal verrijzen er vier windturbines langs de A50. Hiervoor zijn opgeteld honderddrieënvijftig vibropalen nodig.

Lees meer