Menu

Duurzame primeur Ahlmann & Van Werven

15 juli 2020

Graag nodigen wij je uit een wereldpremière bij te wonen op YouTube. Vandaag, woensdag 15 juli 2020 om 13.00 uur gaan we live.

'Emissieloos is waar we naar toe willen. De ambitie en het geloof dat dit mogelijk is, is onze drijfveer te investeren in deze toekomst. Samen werken aan échte oplossingen.'
 

Al tientallen jaren bestaat het partnerschap tussen Ahlmann Nederland en Van Werven. Samen stapten we in een interessant project. Nu kunnen we als eerste in de wereld deze – in Nederland ontwikkelde machine – in onze verhuurvloot op gaan nemen.
 

Échte oplossingen

Wilfred van Werven, managing director: “Duurzaamheid is onderdeel van ons DNA. Ook in de infrabranche pakken wij kansen om te investeren in duurzaam materieel. De oplossing varieert: van emissieloze oplossingen zoals elektrisch of waterstof aangedreven motoren tot emissiearme of hybride motoren. Achter de schermen werkten we een jaar lang, samen met Ahlmann, aan de realisatie van een van onze dromen. We zijn Ahlmann dankbaar dat zij deze handschoen oppakten. Vandaag hebben we een duurzame wereldprimeur. Daar krijg ik energie van!”
 

De basis van duurzaamheid

Arjan van den Oord, directeur Ahlmann: “We benadrukken nog maar eens dat onze machines minder rijbewegingen hoeven te maken om hetzelfde werk te kunnen en daarmee al grootse resultaten behalen. Dát is de basis van duurzaamheid. Echter daarmee zijn we nog niet geheel emissievrij. De volgende stap zetten, dat voelt als een belangrijke.”


Verder lezen

Fase 1 bouw windmolenpark Hattemerbroek gereed

Fase 1 bouw windmolenpark Hattemerbroek gereed

14 juli 2020

De eerste fase van de bouw van het windmolenpark in Hattemerbroek is op 10 juli afgerond. In deze fase realiseerde Van Werven de toegangsweg en vier kraanopstelplaatsen. Het volledige project is naar verwachting in juni 2021 gereed.

Lees meer
Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

Van Werven ondertekent Grondstoffen Akkoord

25 januari 2017

Van Werven heeft op 24 januari in Den Haag mede het Grondstoffen Akkoord ondertekend. Hierin staan afspraken om de Nederlandse economie te laten draaien op herbruikbare grondstoffen. Namens het kabinet tekenden staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) en minister Kamp (Economische Zaken).  

Lees meer