Menu

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs

8 maart 2022

Op 8, 9 en 10 maart staat de Evenementenhal in Hardenberg in het teken van de groene sector. Tijdens de Groene Sector vakbeurs zijn zowel Van Werven als dochterbedrijf Heicom vertegenwoordigd. We nodigen je graag uit om hier inspiratie op te doen!

Heicom zet de bloemetjes buiten

Het is uniek te noemen: deze groene beurs in het voorjaar. Vanwege het coronavirus ging de editie in januari niet door. Niet alleen het dagelijks leven komt weer op gang: ook de natuur kondigt lente aan. “We zien de eerste krokussen alweer bloeien en de groene knoppen zitten aan de bomen. Daar houden we van!”, vertelt manager Marcel Straatman enthousiast. “Dat is de reden dat we deze editie een fleurige verrassing voor onze bezoekers hebben. We hebben voor onze bezoekers een tasje bloembollen samengesteld zodat we dit jaar letterlijk de bloemetjes buiten kunnen zetten.”
 
Niet alleen voor een zakje bloembollen, maar ook voor alle innovaties op het gebied van grondverbetering ben je bij Heicom op stand 444 op het juiste adres. Marcel: “Wij produceren klantspecifieke producten voor de meest uitdagende omgevingen. Of je nu advies wilt over een toepassing in steden, parken of sportvelden, we ontmoeten je graag.”
 

Van Werven toont nieuwe forest cutter

Waar gewerkt wordt in het groen, komen ook reststromen vrij. Van Werven infra & recycling, het moederbedrijf van Heicom, is verderop op stand 151 te vinden. Tiemo Buist, manager biomassa: “Van Werven heeft verschillende locaties in Nederland - waaronder Balkbrug dichtbij Hardenberg - waar wij deze reststromen recyclen. Met onze afdeling biobased products zetten we natuurlijke reststromen om in biofiltermateriaal en biogrondstoffen. Over deze activiteiten én onze andere bedrijfsactiviteiten vertellen we graag meer!”
 
Extra aandacht is er voor de nieuwe forest cutter, een uitbreiding op het assortiment van Van Werven. Buist: “Dit is een zaag met verzamelfunctie. Hiermee kunnen we dunne, houtachtige opstanden in één simpele werkgang zagen en verwijderen. Dit doorontwikkelde type heeft een dunner zaagblad en zo’n dertig procent meer zaagbeitels. Het resultaat: een glad zaagbeeld waardoor de houtopstand beter kan aangroeien.” Wil je meer weten over deze cutter óf de andere diensten van Van Werven, dan ben je van harte welkom op stand 151.


Gratis toegang

De beurs vindt plaats van 8 tot en met 10 maart in de Evenementenhal in Hardenberg. De beurs is dagelijks geopend van 13.00 – 21.00 uur. Naast de diverse stands zijn er lezingen en inspiratiesessies. Bekijk hier alle informatie en bestel hier je gratis kaarten.  

Verder lezen

Nieuwe leden STAK en Raad van Commissarissen

Nieuwe leden STAK en Raad van Commissarissen

01 februari 2022

Van Werven is door de jaren heen flink gegroeid. Vanwege de omvang van ons bedrijf zijn we over twee jaar wettelijk verplicht om een zogenaamde Raad van Commissarissen (RvC) in te stellen. Van Werven heeft ervoor gekozen om deze RvC nu al in te stellen.

Lees meer
Tijdelijke brandstoftoeslag Van Werven

Tijdelijke brandstoftoeslag Van Werven

14 maart 2022

Als gevolg van de enorme stijging qua brandstoftarieven, ziet Van Werven zich genoodzaakt om alle tarieven per direct te voorzien van een brandstoftoeslag. 

Lees meer