Menu

Nieuwe leden STAK en Raad van Commissarissen

1 februari 2022

Van Werven is door de jaren heen flink gegroeid. Vanwege de omvang van ons bedrijf zijn we over twee jaar wettelijk verplicht om een zogenaamde Raad van Commissarissen (RvC) in te stellen. Van Werven heeft ervoor gekozen om deze RvC nu al in te stellen.

Wilfred van Werven legt uit waarom: “Het instellen van een RvC is niet alleen een verplichting, maar het was ook onze wens. In de praktijk houdt de RvC toezicht op het beleid van de directie en de algemene gang van zaken bij Van Werven. Het helpt ons om samen dit bedrijf zorgvuldig te besturen en daarmee de continuïteit te waarborgen. Wij – de aandeelhouders, directie en ondernemingsraad – hebben de afgelopen tijd samen met een extern bureau een profielschets voor de gewenste RvC opgesteld en de werving uitgezet in de markt. We zijn blij dat we William van Niekerk kunnen voorstellen als voorzitter en René van ’t Hof als commissaris met een bedrijfseconomisch profiel.”

  

>> Lees meer over William van Niekerk                            >> Lees meer over René van 't Hof


 

Veranderingen STAK

De Raad van Commissarissen richt zich vooral op de onderneming, terwijl de Stichting Administratiekantoor (STAK) juist gericht is op de aandelen binnen het familiebedrijf. Het bestuur van de STAK beheert alle aandelen heeft stemrecht. Bijna twintig jaar hebben Gert Jan van Tilburg en Henk Arends samen met familieleden het STAK-bestuur gevormd. Gert Jan en Henk namen begin dit jaar afscheid.

Wilfred: “We willen hen bedanken voor hun wijsheid, geduld en adviezen. Voor veel collega’s zijn deze mannen misschien onzichtbaar, maar op de achtergrond waren ze van onschatbare waarde!">> Lees: Gert Jan en Henk zwaaien af


Ilse Matser

“Tot slot ben ik blij dat Ilse Matser de voorzittershamer van Gert Jan wil overnemen. Zij zal als voorzitter samen met Cor, Herbert en mij de STAK vormen nu Gert Jan en Henk zijn afgetreden.”>> Lees meer over Ilse Matser

Verder lezen

​Roemeniëreis en elf andere doelen ontvangen nieuwjaarsgift

​Roemeniëreis en elf andere doelen ontvangen nieuwjaarsgift

25 januari 2022

Van Werven schenkt dit jaar €60.000 euro aan twaalf goede doelen. Medewerker Helmer Kwakkel mag namens de Roemeniëreis het mooie bedrag van €5.000,- in ontvangst nemen. Lees onderaan dit nieuwsbericht welke elf andere doelen gekozen zijn.

Lees meer
Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs

08 maart 2022

Op 8, 9 en 10 maart staat de Evenementenhal in Hardenberg in het teken van de groene sector. Tijdens de Groene Sector vakbeurs zijn zowel Van Werven als dochterbedrijf Heicom vertegenwoordigd. We nodigen je graag uit om hier inspiratie op te doen!

Lees meer