Menu

​Van Werven aanwezig op hét arbeidsmarktevent

4 oktober 2018

Van Werven zal komende vrijdag deelnemen aan de eerste editie van WERK!: hét arbeidsmarktevent voor ondernemers op de Noord-Veluwe. Het arbeidsmarktevent wordt gehouden op het H2O bedrijvenpark en zal afgesloten worden met een carrièremarkt.

Ton van der Giessen, managing director Van Werven, zal tijdens het zakelijke event spreken over de balans tussen cultuur en carrière en de arbeidsethos op de Noord-Veluwe: “Mijn ervaring is dat er bij een sollicitatie vooral naar competenties wordt gekeken en te weinig naar het cultuuraspect.” Naast Van der Giessen zal Janine Vos van de Rabobank spreken over haar visie op de toekomst van werk.
 

Enthousiaste vakmensen

Na afloop van het zakelijke event vindt er een carrièremarkt plaats voor stagiairs, starters, werkzoekenden en carrière-switchers. Teije Kelderhuis, HR adviseur bij Van Werven, zal aanwezig zijn en komt graag in gesprek met mensen die op zoek zijn naar een baan: “Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste vakmensen en hebben een verscheidenheid aan functies met regelmaat openstaan. Als je vragen hebt en graag kennis wilt maken, spreek me gerust aan. Ook als je niet zelf de geschikte kandidaat bent, maar iemand wilt aandragen.”

Wanneer: vrijdag 5 oktober, van 16:00 – 20:00
Waar: bedrijfshal Jan Bakker, Duurzaamheidstraat 84, Hattemerbroek

Vind hier alle vacatures van Van Werven en hier alles over de carrièremarkt.

Van Werven staat klaar voor Indoor Tractor Pulling 2019

Klik om te lezen