Menu

Van der Giessen spreekt namens Van Werven op duurzaamheidsbijeenkomst Zweden

23 oktober 2018

Tijdens het komende Orange Tables-evenement op 25 oktober in Stockholm, zal managing director Ton van der Giessen, namens Van Werven spreken over recycling plastics als duurzaam businessmodel.

’Circulaire economie, feit of fictie?’, is het thema van het event dat door de Dutch Chamber georganiseerd wordt. Oftewel, er zijn circulaire bedrijfsmodellen in deze wereld vol plastic. Zijn deze modellen een oplossing voor onze materialistische samenleving? Is het alleen voor grote bedrijven weggelegd, of kunnen midden- en kleinbedrijf ook circulair zaken doen? Dit zijn enkele vragen die tijdens het evenement besproken worden.
 

Volwassen niveau

Naast Flavio Santos van Signify Nordic (voorheen Philips Lightning), gespecialiseerd in circulaire verlichting en Anna Höglund van Inrego, gespecialiseerd in recycling van IT en mobiele apparatuur, zal Ton van der Giessen spreken: ”Het recyclen van plastic is een duurzaam businessmodel in haar puberteitsfase. Van Werven ziet kansen deze activiteit naar een hoger en volwassen niveau te tillen waarmee continuiteit en groei mogelijk worden gemaakt.”
 

Netwerken

De Dutch Chamber, de Nederlandse Kamer van Koophandel in Zweden, biedt een platform voor professionals uit alle geledingen van de samenleving om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en hun netwerk uit te breiden. Beginnend met mensen met een Nederlandse connectie, maar uiteindelijk actief op zoek naar een ontmoeting met andere professionals in Zweden. De Dutch Chamber organaniseert verschillende evenementen. De Orange Tables worden gehouden om eigen leden een platform aan te bieden om hun zakelijke ondernemingen te delen en te bespreken. Bekijk de website voor meer informatie over de Dutch Chamber.
 

Nieuwe vestiging

Deze bijeenkomst gaat vooraf aan de start van de nieuwe plastic recycling vestiging van Van Werven in Zweden in november dit jaar.

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen