Menu

​Vakbeurs Recycling Gorinchem: Reduce, Re-use en Recycle

12 oktober 2017

Van Werven kunststofrecycling is op 24, 25 en 26 oktober aanwezig op de vakbeurs Recycling in Gorinchem. Het is de achtste editie van deze vakbeurs voor de gehele recyclingbranche. Van Werven is aanwezig op stand 150.

Het hoofdthema voor deze editie van vakbeurs Recycling is: Reduce, Re-Use en Recycling. Daarbij komen belangrijke onderwerpen aan bod, zoals ‘van afval naar grondstof’, ‘circulaire economie’, ‘ketensamenwerking’ en ‘innovatieve ontwikkelingen’. Een adviescommissie met brancheprofessionals, waaronder Van Werven, zorgt ervoor dat de beursorganisatie in aanloop naar de beurs continu de aansluiting houdt met de recyclingmarkt. Sprekers vanuit de overheid en het bedrijfsleven laten de noodzaak van de circulaire economie zien en verbreden de blik op dit thema. Meer informatie hierover: www.recyclingsymposium.nl
 
Van Werven in staat is om van de restkunststoffen uit bouw- en sloopafval en milieustraten, weer hoogwaardige grondstof te maken. Van Werven recyclet op dit moment 100.000 ton per jaar en bespaart daarmee 250.000 ton CO2, te vergelijken met de uitstoot van 100.000 auto’s per jaar. De secundaire grondstoffen krijgen een hoogwaardige toepassing in bijvoorbeeld nieuw tuinmeubilair, de automotive industrie en in huishoudelijke artikelen.

Vakbeurs Recycling 2017 vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem. U kunt hier online tickets bestellen. Voor meer informatie over de beurs klikt u hier.

Vakbeurs Recycling 2017
24, 25 en 26 oktober | 13.00 - 21.00 uur

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Verder lezen

Receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

Receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

10 oktober 2017

Jaarlijks zet Van Werven infra & recycling medewerkers die 25 jaar of langer in dienst zijn én de medewerkers die gebruik maken van hun pensioen het zonnetje. Daarom biedt het bedrijf een receptie aan op vrijdag 3 november bij congres- en partycentrum Coelenhage in Wezep.

Lees meer
Sustainable Investment Award uitgereikt aan Van Werven

Sustainable Investment Award uitgereikt aan Van Werven

13 oktober 2017

Van Werven heeft voor zijn plastic recycling activiteiten in de UK de Sustainable Investment Award ontvangen. De Award werd namens het Department for International Trade uitgereikt door de Britse Ambassadeur de heer Peter Wilson samen met Barbara Baarsma, Director Knowledge Development bij de Rabobank.
 

Lees meer