Menu

Receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

10 oktober 2017

Jaarlijks zet Van Werven infra & recycling medewerkers die 25 jaar of langer in dienst zijn én de medewerkers die gebruik maken van hun pensioen het zonnetje. Daarom biedt het bedrijf een receptie aan op vrijdag 3 november bij congres- en partycentrum Coelenhage in Wezep.

25 jaar in dienst

Van Werven heeft dit jaar tien eregasten voor de feestelijke receptie. Het is 25 jaar geleden dat Gerrit Schreurs, Aart van Putten, Jan van de Wiel, Henk Schuiling, Freddie Witter en Ernst Dekker in dienst traden bij Van Werven. Dit jaar is er één medewerker die 40 jaar in dienst is, namelijk Egbert Boeve.
 

Met pensioen

Daarnaast gaan Henk van Ommen, Henk Spronk en Gerrit Visch dit jaar met pensioen. Gerrit Visch neemt, na maar liefst 52 werkzame jaren, afscheid van het bedrijf. Gerrit kwam in 1965 in dienst en heeft altijd gewerkt als shovelmachinist. Hij was in 2015 de eerste medewerker van het bedrijf die een 50-jarig werkjubileum vierde.
 
Om dit alles te vieren biedt Van Werven deze werknemers een receptie aan op vrijdag 3 november bij congres- en partycentrum Coelenhage aan de Zuiderzeestraatweg 486 te Wezep. Een ieder die hen wenst te feliciteren is bij deze van harte uitgenodigd, vanaf 20.00 uur.

Verder lezen

Vacature: HR Adviseur

Vacature: HR Adviseur

04 oktober 2017

NCP Recruitment is voor Van Werven op zoek naar een HR adviseur (teamleider). Je past als HR adviseur bij Van Werven als je de cultuur van een familiebedrijf begrijpt en hierbij past. Je wilt zelf ‘met je voeten in de klei staan’ en staat ook strategisch en tactisch je mannetje. 

Lees meer
​Vakbeurs Recycling Gorinchem: Reduce, Re-use en Recycle

​Vakbeurs Recycling Gorinchem: Reduce, Re-use en Recycle

12 oktober 2017

Van Werven kunststofrecycling is op 24, 25 en 26 oktober aanwezig op de vakbeurs Recycling in Gorinchem. Het is de achtste editie van deze vakbeurs voor de gehele recyclingbranche. Van Werven is aanwezig op stand 150.

Lees meer