Menu

Vacature: HR Adviseur

4 oktober 2017

NCP Recruitment is voor Van Werven op zoek naar een HR adviseur (teamleider). Je past als HR adviseur bij Van Werven als je de cultuur van een familiebedrijf begrijpt en hierbij past. Je wilt zelf ‘met je voeten in de klei staan’ en staat ook strategisch en tactisch je mannetje. 

Dagelijks draag je zorg voor de operationele HR zaken. Daarnaast introduceer je ‘modern HRM’ binnen de organisatie; ‘van lijstjes naar actie’! Je stuurt twee medewerkers aan op de salarisadministratie en een medewerker van de HR administratie. Je hebt kennis van de ins en outs van de salarisadministratie en bijbehorende CAO’s. Daarnaast coördineer je alle HR zaken van onze buitenlandse vestigingen.

Bekijk hier de volledige vacature. 

Verder lezen

Troostwijk veilt overtollig materieel Van Werven

Troostwijk veilt overtollig materieel Van Werven

03 oktober 2017

Troostwijk veilt grondverzet-, bouw- en landbouwmachines van Van Werven. Er is een ruime keuze uit, onder andere, knikdumpers van Volvo, overslagkranen van Sennebogen en tractoren van Fendt.

Lees meer
Receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

Receptie voor gepensioneerde en jubilerende medewerkers Van Werven

10 oktober 2017

Jaarlijks zet Van Werven infra & recycling medewerkers die 25 jaar of langer in dienst zijn én de medewerkers die gebruik maken van hun pensioen het zonnetje. Daarom biedt het bedrijf een receptie aan op vrijdag 3 november bij congres- en partycentrum Coelenhage in Wezep.

Lees meer