Menu

Troostwijk veilt overtollig materieel Van Werven

3 oktober 2017

Troostwijk veilt grondverzet-, bouw- en landbouwmachines van Van Werven. Er is een ruime keuze uit, onder andere, knikdumpers van Volvo, overslagkranen van Sennebogen en tractoren van Fendt.

In totaal gaan er 432 items onder de virtuele hamer. De online veiling is van start gegaan op 26 september en sluit 10 oktober a.s. Op 7 oktober is er van 10:00 tot 16:00 uur een kijkdag in Oldebroek en Almere. Klik hier om direct naar de veiling te gaan. 


Ruime keuze

Ruim 70 jaar geleden begonnen in Oldebroek, is Van Werven gaandeweg uitgegroeid tot gespecialiseerd dienstverlener op het gebied van infra en recycling met inmiddels twaalf vestigingen in binnen- en buitenland. Veilingmeester Stef Hooijman: “Omdat het machinepark regelmatig ‘ververst’ wordt met modern materieel zonder daarbij de oudere machines in te ruilen, veilen wij die laatste nu voor Van Werven. Ook is er materieel wat te weinig gebruikt wordt. Denk aan vracht- en oprijwagens en toebehoren als containers, silo’s en zelfs een bouwkeet met keukenblokje en toilet. Deugdelijk materieel dat zeker een tweede leven verdient binnen de sector.”


Bezichtiging

Op 7 oktober wordt een kijkdag georganiseerd van 10:00 tot 16:00 uur. Aan de Verlengde Looweg 7 in Oldebroek en de Pontonweg 10 in Almere is het dan mogelijk om de veilingstukken te bekijken. 

Over de veiling

De online veiling is van start gegaan op 26 september en sluit op 10 oktober 2017. 
Klik hier voor informatie over deze veiling en alle verdere details. 
 

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Klik om te lezen