Menu

Troostwijk veilt overtollig materieel Van Werven

3 oktober 2017

Troostwijk veilt grondverzet-, bouw- en landbouwmachines van Van Werven. Er is een ruime keuze uit, onder andere, knikdumpers van Volvo, overslagkranen van Sennebogen en tractoren van Fendt.

In totaal gaan er 432 items onder de virtuele hamer. De online veiling is van start gegaan op 26 september en sluit 10 oktober a.s. Op 7 oktober is er van 10:00 tot 16:00 uur een kijkdag in Oldebroek en Almere. Klik hier om direct naar de veiling te gaan. 


Ruime keuze

Ruim 70 jaar geleden begonnen in Oldebroek, is Van Werven gaandeweg uitgegroeid tot gespecialiseerd dienstverlener op het gebied van infra en recycling met inmiddels twaalf vestigingen in binnen- en buitenland. Veilingmeester Stef Hooijman: “Omdat het machinepark regelmatig ‘ververst’ wordt met modern materieel zonder daarbij de oudere machines in te ruilen, veilen wij die laatste nu voor Van Werven. Ook is er materieel wat te weinig gebruikt wordt. Denk aan vracht- en oprijwagens en toebehoren als containers, silo’s en zelfs een bouwkeet met keukenblokje en toilet. Deugdelijk materieel dat zeker een tweede leven verdient binnen de sector.”


Bezichtiging

Op 7 oktober wordt een kijkdag georganiseerd van 10:00 tot 16:00 uur. Aan de Verlengde Looweg 7 in Oldebroek en de Pontonweg 10 in Almere is het dan mogelijk om de veilingstukken te bekijken. 

Over de veiling

De online veiling is van start gegaan op 26 september en sluit op 10 oktober 2017. 
Klik hier voor informatie over deze veiling en alle verdere details. 
 

Verder lezen

Heicom presenteert nieuwe website en huisstijl

Heicom presenteert nieuwe website en huisstijl

27 september 2017

Op de Dag van de Openbare Ruimte in Utrecht (27 en 28 september aanstaande) presenteert Heicom zijn nieuwe huisstijl. Deze volgt op een aangescherpte positionering en uit zich in een vernieuwde beursstand, website en brochure. 

Lees meer
Vacature: HR Adviseur

Vacature: HR Adviseur

04 oktober 2017

NCP Recruitment is voor Van Werven op zoek naar een HR adviseur (teamleider). Je past als HR adviseur bij Van Werven als je de cultuur van een familiebedrijf begrijpt en hierbij past. Je wilt zelf ‘met je voeten in de klei staan’ en staat ook strategisch en tactisch je mannetje. 

Lees meer