Menu

Vacature: Mobiele Kraanmachinist Grondverzet

8 december 2017

Wegens toenemende werkzaamheden zijn wij voor onze vestiging in Ouderkerk aan de Amstel op zoek naar een Mobiele Kraanmachinist Grondverzet. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden met een mobiele hydraulische graafmachine op locatie.

Je werkt met een mobiele kraan op de locatie volgens concrete instructies. Je bent in staat om knel- en verbeterpunten te signaleren en samen met je collega's of leidinggevenden tot oplossingen te komen. Meer weten over je werkzaamheden? Lees hier verder.

Verder lezen

​Drie nieuwe Mercedes vrachtwagens geleverd

​Drie nieuwe Mercedes vrachtwagens geleverd

04 december 2017

Op vrijdag 1 december werden er drie nieuwe Mercedes vrachtwagens afgeleverd bij Van Werven in Oldebroek. De vrachtwagens zijn opgebouwd met een haakarmsysteem en worden ingezet voor containertransport. Het zijn drie unieke vrachtwagens, dankzij verschillende innovaties die zijn toegepast.

Lees meer
In actie om de gladheid te bestrijden

In actie om de gladheid te bestrijden

12 december 2017

Sinds vrijdag 8 december gingen in Nederland de temperaturen omlaag en viel er een dik pak sneeuw. Het KNMI adviseerde om niet onnodig de weg op te gaan, en dat was voor veel gladheidsbestrijders het signaal om wél de weg op te gaan. Ook Van Werven kwam met verschillende eenheden in actie om de wegen begaanbaar te houden. 

Lees meer