Menu

​Kom langs op de Infra Relatiedagen in Hardenberg

1 februari 2019

Zoals ieder jaar is Van Werven te vinden op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. De beurs die grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. Dit jaar vindt de beurs voor het twintigste maal plaats. Wij ontmoeten u graag in stand 555.

Met ‘u’ bedoelen we onder meer…

 
… alle studenten en zij-instromers die graag kennis maken met de sector en dus ook met Van Werven. Op dinsdag 5 februari wordt namelijk de zogenaamde ‘toekomstdag’ gehouden. Gedurende deze dag is er volop ruimte om de markt beter te leren kennen. In onze stand ontmoet je onze leermeester Jan van ’t Ende die samen met student Cas Smit alles kan vertellen over een stageplek bij Van Werven. Ook krijg je de gelegenheid om daadwerkelijk een machine te besturen en je talenten te laten zien. Aan het einde van deze dag zal de ‘machinist van de toekomst’ gekozen worden.
 
… al onze vertrouwde contacten. Van Werven is een groeiende onderneming en volop in ontwikkeling. We zijn benieuwd hoe het met u en uw bedrijf gaat en praten u graag bij over Van Werven. De verschillende divisies, bouwstoffen, projecten, verhuur en afvalinzameling en recycling, zijn vertegenwoordigd. Goed om te weten: de nieuwe catalogus voor de machineverhuur is deze week uitgekomen. Kom deze gerust bij de stand ophalen.
 
… iedereen die Van Werven nog niet kent. Kom naar de beurs en raak geïnspireerd door productinnovaties, leer wijze lessen uit de praktijk in het kennistheater waar diverse sprekers ervaringen zullen delen en doe nieuwe contacten op door de vele ondernemingen die zich vertegenwoordigen. Tot ziens in stand 555.
 
 
De Infra Relatiedagen vinden plaats in Hardenberg op 5, 6 en 7 februari van 13.00 uur – 21.00 uur. De Evenementenhal vind je aan de Energieweg 2 in Hardenberg. Bestel hier je (gratis) toegangskaarten online.

Verder lezen

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

Van Werven en Heicom op Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg

11 januari 2019

Op 15, 16 en 17 januari staat de Evenementenhal in Hardenberg in het teken van de groene branche. Tijdens de Groene Sector vakbeurs zijn zowel Van Werven als dochterbedrijf Heicom vertegenwoordigd. We nodigen u graag uit om hier inspiratie op te doen!

Lees meer
Van Werven staat klaar voor Indoor Tractor Pulling 2019

Van Werven staat klaar voor Indoor Tractor Pulling 2019

08 februari 2019

Dit weekend vindt de 36ste editie van de Indoor Tractor Pulling plaats in de Zwolse IJsselhallen. Al jarenlang is Van Werven als sponsor actief betrokken bij dit evenement. Tientallen vrijwilligers en meerdere machines staan klaar om het evenement tot een succes te maken. Voor het eerst staat van Werven met een stand in de entreehal. 

Lees meer